Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Θα αποσύρει τους υπουργούς του ο ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ ;


Στα πρόθυρα της διάσπασης -ή ακόμα και της διάλυσης- βρίσκεται το ΛΆΟΣ, μετά τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν ο Γιώργος Καρατζαφέρης με τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάλεσε τα τέσσερα στελέχη του ΛΆΟΣ που μετέχουν στην κυβέρνηση, για να τους δώσει οδηγίες.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης –και ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδινε συμβουλές στα στελέχη του ΛΆΟΣ για τη δουλειά τους στο υπουργείο-, ο Μάκης Βορίδης του είπε «Κι από πού κι ως πού, ρε Καραγκιόζη, δίνεις εσύ συμβουλές σε εμάς για το τι θα κάνουμε στο υπουργείο; Πότε ήσουν υπουργός εσύ; Πού ξέρεις από υπουργεία;».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τα έχασε αλλά η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη, αφού πήρε το λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης και είπε στον πρόεδρο του ΛΆΟΣ: «Γιωργάκη, εγώ δεν είμαι αμόρφωτος σαν κι εσένα και δεν χρειάζομαι οδηγίες. Τις μπούρδες σου να τις λες στα γερόντια που τα έχουν χαμένα και στους δημοσιογράφους του Mega. Άντε παλιοσαχλαμάρα που είσαι τόσα χρόνια στην πολιτική και ούτε γενικός γραμματέας σε υπουργείο δεν έγινες. Εγώ, με το που μπήκα στην πολιτική, έτρεξαν να με κάνουν υφυπουργό. Πιο εύκολο είναι να γίνει υπουργός η Ευγενία παρά εσύ.».

Μετά το αρχικό σοκ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης πέρασε στην αντεπίθεση, είπε στους δυο υπουργούς πως τρελάθηκαν, και απείλησε τον Μάκη Βορίδη πως, αν δεν συμμορφωθεί, θα δώσει στη δημοσιότητα και κάτι άλλες φωτογραφίες που δείχνουν τον υπουργό Υποδομών να κόβει κεφάλια Πακιστανών με σιδεροπρίονο.

Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιχνος,ειναι οντως αληθεια αυτα ή καποιοι τα κυκλοφορουν τεχνηεντως; μακαρι να διαλυθει το ανθελληνικο νταβατζοκομμα αλλα...

Ixnos είπε...

δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι διοτι ειναι αναδημοσιευση αλλά θα μαθουμε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...