Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η απόδειξη για το πρακτοριλίκι του


Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011, ο Καρατζαφέρης και αναφερόμενος στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (27/05/2011) στο Προεδρικό υπό τον Κάρολο Παπούλια, λέει επί λέξει:

«Παγώσαμε στο συμβούλιο οι πολιτικοί αρχηγοί. Είπε ο κ. Παπανδρέου ότι υπάρχει έκθεση της CIA ότι υπάρχουν ενδεχόμενα για το 2011 (σ.σ. πραξικοπήματος) και διαπιστώνεται ότι σταγονίδια έχουν μπει στις σχολές»!

To defencenet.gr εντόπισε και το συγκεκριμένο απόσπασμα της ομιλίας του Γ.Καρατζαφέρη στην Βουλή Δείτε εδώ (http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=125889), και γράφει πως ζήτησε να ενημερωθεί από το περιβάλλον του Τζεφρυ για το ακριβές περιεχόμενο της τοποθέτησής του.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: Ναι, ο Γ.Παπανδρέου είχε μιλήσει για την έκθεση της CIA, περί της ύπαρξης αναταραχής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε μιλήσει για «σταγονίδια που έχουν μπει στις σχολές», και επικαλέστηκε τα πρακτικά της σύσκεψης όπου δεν υπάρχει τέτοια δήλωση του τότε πρωθυπουργού, είναι σαφές και προκαλεί τον οποιοδήποτε επί αυτής της βάσης να προσκομίσει αντίθετα στοιχεία».

Όμως αφού ο Καρατζαφερης χρησιμοποιεί έξι μήνες πριν τις ίδιες λέξεις «Σταγονίδια έχουν μπει στις σχολές»! αυτό από μόνο του δείχνει ότι κάποιοι τον έβαλαν να τα πλασάρει από τότε, καλλιεργώντας το κατάλληλο φοβοχουντικό μελλοντικό κλίμα, και ποιος άλλος μπορεί να είναι εκτός από τα αφεντικά του στις μυστικές υπηρεσίες ;

Την σκυτάλη πήρε σήμερα το Έθνος του Μπόμπολα που μιλά για ….Ιωαννιδικα σταγονίδια. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63571793

Φαίνεται τους έχει γίνει εφιάλτης η ίδρυση κόμματος ανεξέλεκτων αποστράτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...