Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η χούντα συνέλαβε τον Φωτόπουλο και 15 συνδικαλιστές



Με μια αιφνιδιαστική κίνηση διμοιρίες των ΜΑΤ επιχείρησαν στο κτίριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ στο Χολαργό, και συνέλαβαν τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, Νίκο Φωτόπουλο μαζί με μια ομάδα συνδικαλιστών οι οποίοι πραγματοποιούσαν κατάληψη στο κτίριο από την προηγούμενη Δευτέρα.για την εφαρμογή του χαρατσιού και το αναμενόμενο ξεπούλημα της Δ.Ε.Η και τους μετέφεραν στο Α.Τ Αμαρούσιου. Όλα άρχισαν όταν έφτασαν σήμερα το πρωί δυο διμοιρίες των ΜΑΤ στην είσοδο του Κέντρου Διαχείρισης Ρεύματος της ΔΕΗ στο Χολαργό. Οι αστυνομικοί παρατάχθηκαν αμέσως μπροστά στην πόρτα του κέντρου. Εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν παρά 30 με 40 άτομα από τη ΓΕΝΟΠ στο σημείο και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακαταλάβουν την είσοδο.

Οι συνδικαλιστές πέρασαν μια αλυσίδα στην πόρτα, ωστόσο μετά από αρκετή ώρα αψιμαχιών οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους απωθήσουν από το σημείο.

Ακολούθησαν επεισόδια και αψιμαχίες μεταξύ των ΜΑΤ και συνδικαλιστών. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σημειώθηκαν συλλήψεις συνδικαλιστών.

Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται αρχισυνδικαλιστης .Αυτό δείχνει πόσο αδίστακτη είναι η τρόικα, και τα τσιράκια της Καλή αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...