Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Έρχονται για μόνιμη εγκατάσταση οι ..κομμωτές της Τρόικας


Λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα, πάνω-κάτω ξύρισμα σε ότι στυλ θέλουμε, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που θα παρέχουν οι ..κομμωτές της τρόικας που έρχονται να εγκατασταθούν μόνιμα στην χώρα, ανοίγοντας υποκαταστήματα εντος των υπουργείων, για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, και όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild, η… εξυπηρέτηση, θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το 2021. Σχετική αναφορά σχεδιάζεται να υπάρξει στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής. Αρχικομμωτών. Ήδη, άλλωστε η Γερμανίδα αρχικομμώτρια Άνγκελα Μέρκελ, προϊδέασε για τα σχέδια αυτά, μιλώντας για μόνιμο κόντρα ξύρισμα , καθώς και …σκληρό λούσιμο για την εξαφάνιση της .. αντιαισθητικής …πιτυρίδας, που θα το φροντίσει η εξειδικευμένη Eurogendfor που έχει αναλάβει και την …εξαφάνιση της.

Η κοινοτική αυτή επιχείρηση θα συμπληρώσει το πλαίσιο των αποφάσεων για το κομμωτήριο «η Ελλάς», διασφαλίζοντας ότι το κούρεμα και οι νέες υπηρεσίες που θα προσφέρουν οι ευρωπαίοι αρχικομμωτές (και το ΔΝΤ) στο πλαίσιο του νέου πακέτου στήριξης του κομμωτηρίου θα φέρουν αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Έτσι το κούρεμα ξύρισμα ,χτένισμα μπικίνι , θα παρέχεται σε μόνιμη βάση. Με την τρόπο αυτό, όπως διαμηνύουν οι κυβερνητικοί βοηθοί του κομμωτηρίου , θα δώσει ένα τέλος στα ανά τρίμηνο σίριαλ αγωνίας που παίζεται κάθε φορά με την έλευση των άστεγων αρχικομμωτών της τρόικας στην Αθήνα για έλεγχο , ενόψει της εκταμίευσης της επόμενης δόσης του δανείου.

Το επιτελείο των αρχικομμωτών που θα εγκατασταθεί εδώ κυρίως στο υπουργείο Οικονομικών γιατί εκεί χρειάζεται πολύ ..ξύρισμα, και θα είναι ολιγομελές, διότι θα χρησιμοποιήσει τους ντόπιους βοηθούς για την… καθαριότητα του καταστήματος.

Ο ρόλος του θα είναι απλώς να παρακολουθεί μέρα με τη μέρα τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των νέων κουπ του Μεσοπρόθεσμου χτενιστικού Προγράμματος .

Παράλληλα, θα λειτουργεί όμως και στην αντίθετη κατεύθυνση, μεταφέροντας στους ντόπιους βοηθούς κομμωτές τις απόψεις και τις υποδείξεις της αρχικομμώτριας Κομισιόν για τις εξελίξεις σε διάφορα θέματα, ώστε να γίνονται ..διορθωτικές κινήσεις στην ολη προσπάθεια. .

Κατ΄ αποκλειστικότητα, στην Φώτο, το νέο λουκ καρέκλας, του ..κομμωτηρίου .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...