Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Διέκοψαν τους εορτασμούς της νίκης, επί …των τωρινών επικυρίαρχων μας.


Από το «Ελλάς ελλήνων χριστιανών» πήγαμε στο «η Ελλάδα στους έλληνες» και τώρα φτάσαμε στο «Ελλάς ελλήνων προδοτών». Απομένει το ΕΛΛΑΣ ….ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΩΝ για να συμπληρωθεί το… καρέ .

Ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε από το χώρο των επισήμων ο Πρόεδρος της ψευτοΔημοκρατίας. "Λυπάμαι πάρα πολύ, είναι ντροπή. Ήρθα να τιμήσω την πόλη. Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοια υβριστικά μηνύματα. Είναι ντροπή να με αποκαλούν προδότη, όταν εγώ πολέμησα για την πατρίδα από τα 15 μου", είπε, ( και έχεις αμειφτεί πάρα πολύ καλά για αυτό με 350.000 ευρώ το χρόνο εν΄ αντιθέσει με άλλους …συμπολεμιστές σου κύριε, αφού το παίρνεις προσωπικά το θέμα). Σχολιάζοντας την απόφαση της Συνόδου Κορυφής, για το "κούρεμα" του χρέους, σημείωσε ότι διακρίνει θετικά στοιχεία, και κάλεσε όλους τους Έλληνες να δώσουν τη μάχη με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε "να καθαρίσουμε το σπίτι μας", ( Ποια είναι τα θετικά; η άκαπνη επικυριαρχία στην χώρα, αυτών που.. πανηγυρίζουμε για την ήττα τους ; των γερμανών;) . Σου αφιερώνουμε μια φωτογραφία που ίσως σου θυμίσει ..κάτι. Παρέλαση των επίλεκτων δυνάμεων της Βέρμαχτ μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στις 3 Μαΐου 1941.Ειναι αυτοί ,που μας ξαναφέρατε από την..πίσω πόρτα.

Δεν έχεις λοιπόν το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι νέοκατοχικέ Πρόεδρε την στιγμή που ανέχεσαι να υπάρχουν συνομήλικοί σου, οι οποίοι ζουν στην εξαθλίωση των 350 ευρώ τον μήνα, ενώ κάποιοι άλλοι πεθαίνουν καθημερινά αβοήθητοι και εσύ απλώς να …υπάρχεις. Ανάμεσα σ αυτούς, υπάρχουν και πολλοί πραγματικοί ήρωες πολέμου, ανάπηροι άνθρωποι, που θυσίασαν και την αρτιμέλειά τους για την Ελλάδα. Και διαμαρτύρονται σήμερα συνολικά και πολιτικά για την νέα προδοσία και όχι για …πρόσωπα. Τους προπηλακίζουν για τους διασυρμένους θεσμούς που εκπροσωπούν αφού οι ίδιοι, πρώτοι ξεφτίλισαν το σύνταγμα και τους νόμους, και σήμερα οι πολίτες σε… απέλυσαν. Και όπως λέει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ, στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940.Πριν 71 χρόνια, ο ελληνικός λαός, είπε όχι στον εισβολέα. Σήμερα ο λαός, διατρανώνει το ΟΧΙ του στην υποταγή της χώρας στην τρόικα και τη μετατροπή της σε προτεκτοράτο. Η κυβέρνηση υποχρέωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποχωρήσει. Στην ουσία το επίσημο κράτος αποσύρθηκε, αυτοκαταλύθηκε. Οι πολιτικοί φορείς και οι πολιτικές οργανώσεις παρέλασαν μπροστά στο Λαό.

Παρέλαση τέλος στη Θεσσαλονίκη – Διακόπηκε από διαδηλωτές – Κλούβες των ΜΑΤ “έκοψαν” το δρόμο προς τους επισήμους

“Να φύγουν οι επίσημοι” και “προδότες” φώναζαν οι διαδηλωτές

ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ-VIDEOS ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Άδειασαν την εκκλησία για τον... Γιώργο

Ένταση επικράτησε κατά την μαθητική παρέλαση στην Αθήνα

Αποδοκιμασίες, αβγά και μαύρα περιβραχιόνια

Ένταση στην παρέλαση του Περιστερίου

Ο δήμαρχος αρνήθηκε να ανέβει στην εξέδρα διαμαρτυρόμενος για την οικονομική πολιτική της προδοτο-κυβέρνησης.

Γιούχα και κατσαρολικά έδιναν το "ρυθμό" της παρέλασης στη Δράμα

ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ-VIDEO

Mε μαύρα περιβραχιόνια η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.

Ένταση και στην Κέρκυρα

Μεσσηνία: Διέκοψαν την παρέλαση και τους πήραν στο κυνήγι. Με ένταση και διακοπές πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, αφού αρχικά διάσπαρτες ομάδες αγανακτισμένων πολιτών, φώναζαν υβριστικά και υποτιμητικά συνθήματα προς τους επισήμους, ενώ κατά την προσέλευσή τους εκτοξεύθηκαν και δύο αυγά, χωρίς να πετύχουν το στόχο τους. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας παρενέβησαν για να φυγαδεύσουν τους επισήμους, όπου έφυγαν κακήν κακώς από το χώρο της παρέλασης με τους πολίτες να τους έχουν πάρει στο κατόπι. Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες για να μην δήξει εικόνα από τις κλωτσιές που έφαγε στην παρέλαση το best tv αφου ήταν ο μόνος τηλεοπτικός σταθμός που έδειχνε απευθείας την παρέλαση.

Στην Πάτρα φυγάδευσαν τον ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ για να μην λυντσαριστεί. Έφυγαν οι επίσημοι από το σημείο της παρέλασης και στην εξέδρα πλέον δεν κάθονται εκπρόσωποι αρχών και φορέων, αλλά διαδηλωτές. Ο Αχαιός Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος έφυγε και στη θέση που θα καθόταν, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, κάθονται εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου.

Στον Πύργο, ο κόσμος από νωρίς το πρωί φώναζε συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος. Η αστυνομία συγκράτησε τους πιο θερμόαιμους που προσπάθησαν να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων, ενώ οι αποδοκιμασίες κορυφώθηκαν όταν έκανε την εμφάνισή του, ο περιφερειάρχης κ.Κατσιφάρας. Μετά τη μαθητική παρέλαση, δάσκαλοι και καθηγητές που βρίσκονταν στην ουρά, ξεκίνησαν πορεία με μαύρα περιβραχιόνια!

ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια στην Τρίπολη – Αποδοκιμάστηκε ο Παπαϊωάννου

Επεισόδια σημειώθηκαν στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ρόδου από ομάδες αγανακτισμένων πολιτών, οι οποίοι διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και κινήθηκαν εναντίον της εξέδρας των επισήμων, όπου βρισκόταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Κώστας Σκανδαλίδης, οι βουλευτές κ.Δημ.Κρεμαστινός του ΠΑΣΟΚ, και Μίκα Ιατρίδη της ΝΔ, και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Η παρέλαση διεκόπη και οι επίσημοι αποχώρησαν με την προστασία της αστυνομίας και μετέβησαν στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στη Σύρο η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρά τη ματαίωση που είχε ζητήσει, ο αρμόδιος περιφερειάρχης κ.Πουσσαίος. Στην εξέδρα των επισήμων, ανέβηκε ο μοναδικός εν ζωή αντιστασιακός του νησιού κ.Βαμβακάρης μαζί με μικρά παιδιά. Παρέλασαν κανονικά πρόσκοποι, σωματεία και μαθητές. Ο κόσμος κρατούσε πανό διαμαρτυρίας, αλλά δεν σημειώθηκαν επεισόδια.

Στο Μεσολόγγι, οι μαθητές δεν χαιρέτησαν τους επισήμους. Στην εξέδρα των επισήμων δεν υπήρχε κανένας βουλευτής αλλά παρόλα αυτά οι αποδοκιμασίες στους γενικούς γραμματείς ήταν έντονες.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Άρτας από ομάδες αγανακτισμένων πολιτών, οι οποίοι διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και κινήθηκαν εναντίον της εξέδρας των επισήμων, όπου βρισκόταν η γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου, οι βουλευτές του Νομού, ο αντιπεριφερειάρχης και ο δήμαρχος της πόλης. Οι διαδηλωτές εκσφενδόνισαν αυγά εναντίον των επισήμων!!

Στη Χίο, η παρέλαση δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, γιατί ο κόσμος ζητάει να αποχωρήσουν οι επίσημοι. Αυτή τη στιγμή στην εξέδρα των επισήμων έχουν μείνει ο ταξίαρχος και ο Μητροπολίτης. Ζητούν από τον βουλευτή της ΝΔ, Κων/νο Μουσουρούλη να φύγει για να αφήσουν να γίνει η παρέλαση.

Οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ εμποδίζουν την παρέλαση στο Βόλο και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί η παρέλαση. Μία ομάδα 300 και πλέον ατόμων, πολίτες αλλά και οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, με το που τελείωσε η δοξολογία, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως ''έξω οι κλέφτες και οι λωποδύτες''. Απλός κόσμος, μέλη κινημάτων, μαθητές και φοιτητές διέκοψαν την παρέλαση "μπουκάροντας" στο δρόμο όπου και διεξαγόταν πετώντας αβγά και.... γιαούρτια στην εξέδρα των επισήμων αλλά και σε όλους τους πολιτικούς που βρίσκονταν εκεί για να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Επίσης ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ Κ.Κ. ΙΓΝΑΤΙΟ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Ο κόσμος κινήθηκε και εναντίων της αστυνομίας καταφέρνοντας να την απομακρύνουν από το χώρο της παρέλασης

Στη Λάρισα, ομάδα πολιτών ύψωσε πανό διαμαρτυρίας αλλά παρόλα αυτά η παρέλαση ξεκίνησε κανονικά. Οι μαθητές όταν φτάνουν στην εξέδρα των επισήμων γυρίζουν το κεφάλι τους στην αντίθετη κατεύθυνση.

Στη Λαμία το παρών έδωσε ο βουλευτής κ.Σταϊκούρας, που... τα άκουσε από τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί. Ζητούν να αποχωρήσουν οι επίσημοι για να ξεκινήσει η παρέλαση.

Πρωτοφανείς αποδοκιμασίες με..αυγά σε βάρος των επισήμων στο Ηράκλειο! Ο κόσμος έδιωξε τους επισήμους από την εξέδρα , αφού τους πέταξε αυγά, και έγινε η παρέλαση.

ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Κόκκινο πανί και στον Πειραιά οι επίσημοι για τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί για την παρέλαση. Γιούχαραν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Καρύδη και Κουτσούκο.

Μπόλικες γιούχες και στην Κοζάνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...