Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Οι κουκουλοφόροι είχαν και ……ενδοσυνεννόηση.




Σημαντική παρέμβαση είχαμε στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου την οποία παραθέτουμε σε βίντεο. Είναι επώνυμου διαδηλωτή από το μπλοκ του ΠΑΜΕ ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε διαδηλωτής που παρίστανε τον «αντιεξουσιαστή» και έριξε χημικό σκεύασμα στην διαδήλωση στο Σύνταγμα με στόχο διαδηλωτές του ΠΑΜΕ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αυτός ο προβοκάτορας ασφαλίτης που παρίστανε τον διαδηλωτή εντοπίστηκε από την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ, και του αφαιρέθηκε η αστυνομική ταυτότητα που έφερε επάνω του. Όπως σημειώνει το ΠΑΜΕ, «δίπλα στους κρατικούς, κατασταλτικούς μηχανισμούς υπάρχει και ένας άλλος μηχανισμός, στον οποίο συνυπάρχουν φασιστοειδή, αναρχικοί, χρυσαυγίτες, άνθρωποι του Καρατζαφέρη, οι γνωστοί κουκουλοφόροι. Όλοι αυτοί επιχείρησαν να χτυπήσουν τη συγκέντρωση μας. Χάρις στην οργάνωση, την ψυχραιμία, την αποφασιστικότητα των δυνάμεων του ΠΑΜΕ οι μηχανισμοί αυτοί αναχαιτίστηκαν και αντιμετωπίστηκαν». Λίγη ώρα μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Σύνταγμα, η Αλέκα Παπαρήγα μιλούσε για προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση, εξηγώντας πως « διάφορα σάιτ ανήγγειλαν ότι θα γίνει επίθεση». Περιέγραψε ότι σάιτ στο διαδίκτυο «έλεγαν «θα σας επιτεθούμε», «θα χτυπήσουμε τα ΚΝΑΤ», «δε θα τους αφήσουμε στο Σύνταγμα». Σήμερα ανοίξτε τα σάιτ, των διάφορων αναρχοφασιστοειδών και θα δείτε που λένε ότι «στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, στα μετρό, θα περιμένουμε τους κνίτες και τους κομμουνιστές». Δεν τα λέω εγώ». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την ιδεολογική τους ταυτότητα απάντησε: «Παίζει η ακροδεξιά σίγουρα και προσπαθεί να τραβήξει και δυνάμεις μέσα από την αστυνομία και η κοινοβουλευτική ακροδεξιά. Από εκεί και πέρα υπάρχει και η λεγόμενη ακροαριστερά.

Προσέξτε τώρα τον κουκουλοφόρο στο δεύτερο βίντεο. Τον νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, φαίνεται το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου». Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο ....
κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη. Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...