Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Oλο το κολόσογο είναι μέχρι τον λαιμό στα σκατά



Εμείς στην Ελλάδα τα αντιστρέφουμε όλα. Έτσι η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι πουτάνα πρέπει να το δείχνει κιόλας. Ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος είναι Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Οι ζημιές εξαμήνου για το ΤΤ ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 498,4 εκατ. ευρώ.

Δείτε το (πηγή: imerisia): Ποιός είναι ο κ.Παπαδόπουλος; Στενός φίλος του Ανδρέα Ανδρέα Παπανδρέου ("Αντρίκου"), του αδερφού του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δηλαδή, που έγινε γνωστός από κάτι CDS, I4CENSE, χορηγίες κλπ, αλλά αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε παντού στο διαδίκτυο και κυρίως στο olympia.gr.

Την στιγμή λοιπόν που οι τράπεζες κλείνουν υποκαταστήματα και μαζεύονται, ο εν λόγω κύριος ανοίγει καινούριο υποκατάστημα! Πού στήνεται το νέο κατάστημα του Τ.Τ. του οποίου η μετοχή διαπραγματεύεται 12 φορές κάτω από την εισαγωγή της; Στη Θεσσαλονίκη και για την ακρίβεια στην οδό Βασιλίσσης 129Α. Ποιο είναι το παράξενο; Ότι στα 200 μέτρα από το σημείο, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 84 και Σκιάθου, υπάρχει κι άλλο κατάστημα ΤΤ

Εδώ αρχίζει το ζουμί της κυβερνητικής σαπίλας, της σήψης, και της διαφθοράς.

Ποιανού είναι το συγκεκριμένο κατάστημα που είχε την τύχη να ενοικιαστεί γρήγορα; Ιδιοκτήτριά του ακινήτου είναι η κυρία ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΝΑ σύζυγος ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, το γένος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΤΣΟΥΔΗ.

Με το υπ'αριθμ. 39541/30-4-1996 συμβόλαιο η κ.Αλεξίου Άννα παρεχώρησε την ψιλή κυριότητα του συγκεκριμένου ακινήτου στον γιό της Ευάγγελο και κράτησε την επικαρπία (το εισόδημα δηλαδή). Η κυρία Αλεξίου όμως έχει και μια κόρη: Την Μαριάνθη Αλεξίου του Ζαχαρία και της Άννας (η οποία έχει το όνομα της γιαγιάς της Μαριάνθης)

Και εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον:

Η Μαριάνθη Αλεξίου του Ζαχαρία και της Άννας, η κόρη της ιδιοκτήτριας του ακινήτου που νοίκιασε με υψηλό μάλιστα τίμημα (300% περισσότερο από ότι το διπλανό κατάστημα UNITED SPORTS), τυχαίνει να είναι ...

σύζυγος του Αντρίκου Παπανδρέου !

Του φίλου του Κλέωνα Παπαδόπουλου. Του αδερφού του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...