Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ - ΛΑΟΣ : Το άκρον άωτον του πολιτικαντισμού.


Διαβάζουμε πως… πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης και ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Γ. Κοραντής, δήλωσαν θα αποποιηθούν του δικαιώματος χρήσης βουλευτικού αυτοκινήτου. Ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους τον πρόεδρο της Βουλής, σημειώνοντας ότι επιθυμούν το αντίτιμο να κατατεθεί στον λογαριασμό για την απόσβεση του δημόσιου χρέους.

Αυτό το ξεφτιλοδημοσιογραφικο σινάφι ποιος θα το ξεριζώσει; Όλοι γνωρίζουν πως του Γιώργαρου του είχε πληρωμένη σουίτα με το χρόνο η βουλή στο Porto Palace του Λιακουνάκου ,για να διαμένει ως αρχηγός κόμματος και βουλευτής Θεσσαλονίκης, ενώ είχε δικό του σπίτι στην Θεσσαλονίκη, ( και κατά δήλωση του πάντα έχει σπίτι στην Θεσσαλονίκη, το οποίο δηλώνει στο ποθεν εσχες του στην βουλή) και όλοι γνωρίζουν ότι επειδή δεν έμενε εκεί, πάτσιζε τα χρήματα που διέθετε η βουλή, για να κάνει τις συσκέψεις-συγκεντρώσεις του σε αυτό. Μερικοί είπαν για πάνω από 300.000 ευρώ στην τετραετία που ήταν βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Ουδείς ασχολήθηκε με το με γιατί εξάλλου το κάνουν όλα τα πολιτικά λαμόγια, αφού δικαιούνται διαμονή είτε στο Τιτάνια της Αθήνας, που και εκεί υπάρχει …σχέση ..βουλής, είτε αλλού.

Τώρα κάνουν μέγα θέμα για το κολοαυτοκίνητο, που εξάλλου δεν το έχει ανάγκη, με τον ..στόλο που διαθέτει.

Τώρα βγαίνει ως προστάτης των..ταμείων ,και μας λέει δήθεν ότι ενδιαφέρεται για τα ταμεία που δεν πάνε καλά. Μια επιλογή του (ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) την πληρώσαμε πανάκριβα .Δεν το σκέφτηκε αυτό; Ο ίδιος ο βουλευτής του Βελόπουλος, στο βιβλίο του οι ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ καταγγέλλει (στην σελ 84) ότι η βουλή κατασπαταλούσε το χρήμα μας πληρώνοντας το ενοίκιο των ξενοδοχείων Κάραβελ, τιτάνια, και εσπέρια για τέσσερις μέρες την εβδομάδα για τους βουλευτές της επαρχίας. Ασφαλώς και Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ως βουλευτής Εξ ΑΘΗΝΩΝ εκλεγείς στην Θεσσαλονίκη απολάμβανε αυτό το «προνόμιο» στο πόρτο παλλάς. Εμείς έχουμε αναφερθεί επισταμένως με το θέμα αλλά βουβα από τους αργυρώνητους δημοσιογραφίσκους που αρκούνται στο μπαχτσίσι του χοντρού. Δείτε εδω

Μήνυσαν τον καρατζαφύρερ για παράβαση καθήκοντος

Κύριε Σιούφα ,οφείλεις να απαντήσεις, ΥΠΑΡΧΕΙ σκάνδαλο, η όχι;

Τη μηνυτήρια αναφορά είχε καταθέσει η Αναστασία Αθήνη
Η Αθήνη από τον περασμένο χρόνο με αίτηση της στην Βουλή κατ΄επανάληψη είχε ζητήσει να πληροφορηθεί, πως είναι δυνατόν η Βουλή να πληρώνει με τον.. μήνα, ενοίκιο σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης σε Βουλευτή -Αρχηγό κόμματος, όταν την επισκέπτεται 4-5 φορές τον χρόνο για διαμονή 1-2 ημερών; Διερωτάται δε, -- τις πονηρές μέρες πού ζούμε -- πως εξασφαλίζεται, ότι ο εν λόγω Βουλευτής δεν έχει συμφωνήσει με τον Ξενοδόχο να μοιράζονται τα χρήματα των 350 ημερών πού δεν διαμένει ο Βουλευτής-Αρχηγός κόμματος και ασφαλώς να μπορεί επιπροσθέτως ο Ξενοδόχος να το ενοικιάζει συγχρόνως και σε άλλους πελάτες. Η Βουλή, ουδέποτε απάντησε συγκεκριμένα στην Αθήνη, αλλά με αοριστολογίες, εμφανώς απέφευγε να δώσει εξηγήσεις στις συγκεκριμένες αναφορές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...