Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τρελοκομείο η..Ελλάς.


Ο Καρατζαφέρης με …σακούλα στο βήμα της βουλής, σε.. αντίπερισπασμό για την ΦΡΑΤΖΟΛΑ της Κανέλλη! μόνο που η σακούλα δεν περιείχε είδη μπακαλικής αλλά ένα… λεξικό του Γιοβάννη! “Ο θησαυρός της Ελληνικής γλώσσας”, για να διαφημίσει και τα βιβλία του Μπουμπουκου. «Εμείς δεν κάνουμε “πολιτική μπακαλικής», δήλωσε.

Προηγουμένως στο εντευκτήριο της Βουλής το οποίο όπως πάει θα μετατραπεί σε ρινγκ, , ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Τσώνης και το έτερο λαμόγιο ο Αστέριος Ροντούλης αυτός που έτρωγε τα λεφτά των συνεργατών του, λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

Αναλυτικά, όταν ο Ροντούλης εμφανίστηκε στο εντευκτήριο, παρέα με τους … Παύλο Μαρκάκη, και Άγγελο Κολοκοτρώνη, τον περίμενε ο Τσώνης ο οποίος ήταν εξοργισμένος για τα περί «γομαριών»! Αμέσως κατευθύνθηκε προς το μέρος του φωνάζοντας «Εσύ είσαι γομάρι. Αυτά που λες είναι για σένα. Εμείς παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία. ‘Αντε γαμήσου Όπου σε βρίσκω θα σε γαμώ. Θα σε πλακώσω, ακόμα και αν δεν μπορώ θα σε ….πλακώσω», αυτά είναι μόνο μερικά από όσα ακούστηκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Εμείς έχουμε μια απορία .Γιατί δεν πάνε να γαμηθούν και οι δυο ελεεινοί, να ησυχάσουμε από δαύτους.

Το πρωί προσπάθησαν περίπου δέκα πολίτες, συνταξιούχοι κατά κύριο λόγο, να Λυντσάρουν τον… ΛΙΝΤΖΕΡΗ που αναγκάστηκε να την κοπανίσει από την… «πίσω πόρτα» ,για να μην δεχτεί την… αγάπη του λαού. Το ευχάριστο επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας σε κεντρική περιοχή της Νίκαιας όπου δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες, και προπηλακίστηκε έξω από το υποκατάστημα, στο ΑΤΜ από το οποίο προσπαθούσε να σηκώσει χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...