Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιο καραγκιόζης, δεν γίνεται ο ΠΛΕΥΡΗΣ



Η δίκη των 39 ΟΥΚΑΔΩΝ του Λιμενικού Σώματος που κατηγορούνται για τα συνθήματα που φώναξαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα, αναβλήθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου μετά από αίτημα αναβολής που κατέθεσε η πολιτική αγωγή η οποία δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί για το δικαστικό φάκελο της υπόθεσης. Οι 39 βατραχάνθρωποι κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν.927/79 μετά από άσκηση δίωξης από τον Παναγιώτη Δημητρά, εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι.

To αστείο στην όλη υπόθεση είναι που είχε το θράσος να «περάσει» από εκεί για να «δείξει» με την παρουσία του δήθεν πως συμπαρίσταται , ο ανεκδιήγητος θανασάκης Πλεύρης, ξεχνώντας πως ο Καραγκιόζης αρχηγός μέσω της εκπομπής του Παπαδάκη του ζήτησε και προέτρεψε την …δίωξη τους και την τιμωρία τους μέσω Ναυτοδικείου.

Εάν έχει πάθει… αμνησία ας δει το βίντεο

Εκτός εάν τον έχει διαγράψει ο χοντρός και τράβηξε δική του ..πορεία και δεν έχει ανακοινωθεί, διότι σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ ξευτίλας και διπρόσωπος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να εισαι αυτο καταλαβες απο ολη τη συνεντευξη?οταν μιλα για πατριδα ειναι φασιστας οταν ισορροπει καταστασεις ειναι προδοτης.Η μαλακια βλαπτει τον εγκεφαλο....

Ixnos είπε...

πατριωτης και καρατζαφερης ειναι διαφορετικες εννοιες .Προδοτης και και Καρατζαφερης ναι..Αντε να πα΄ρεις τωρα την αμοιβη σου απο τον χοντρο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...