Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Tην μαλακία .. του..αιώνα, την είπε ο…ΟΜΠΑΜΑ.


Όταν διαβάζεις αυτές τις δηλώσεις είναι για να…. άντε τώρα.

Μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να κατασκοτώνουν τον κοσμάκη στη Λιβύη στο ΙΡΑΚ και αλλού. Διότι οι σκοτωμοί από τους αμερικανούς είναι… απελευθέρωση, ενώ από άλλους… δολοφονία.

Τον αποτροπιασμό του για τις βιαιότητες του συριακού στρατού εναντίον διαδηλωτών στην πόλη Χάμα εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα συνεργαστεί με άλλους για να απομονώσουν τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Ασαντ. Οι νεκροί από τις... επιχειρήσεις του στρατού στη Χάμα σήμερα ξεπέρασαν τους 95, σύμφωνα με συριακές οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Η Συρία θα είναι ένα καλύτερο μέρος όταν προχωρήσει η δημοκρατική μετάβαση», υπογραμμίζει ο Αμερικανός πρόεδρος. «Τις επόμενες ημέρες οι ΗΠΑ ( μέσω των μυστικών υπηρεσιών-δολοφονών τους ) θα συνεχίσουν να αυξάνουν την πίεση που ασκούν στο συριακό καθεστώς και να συνεργάζονται με άλλους από όλο τον κόσμο ώστε να απομονώσουμε το καθεστώς του Ασαντ και να υποστηρίξουμε τον συριακό λαό», κατέληξε ο Ομπάμα.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γέρζι Μπούζεκ κατήγγειλε «το μακελειό» που διέπραξε το συριακό καθεστώς. «Η χρήση βαρέων όπλων και η δολοφονία αθώων πολιτών δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Το συριακό καθεστώς και ο στρατός πρέπει να το καταλάβουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...