Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ο Nτερτιλής τους… πείραξε;


Η αίτηση του μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον Νίκο Ντερτιλή, τελευταίο κρατούμενο εκ των πρωταιτίων του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου, τον οποίο χαρακτηρίζει ως "πολιτικό κρατούμενο" και "πρότυπο ζωής", έφερε την..αναστάτωση στους… κλεφτοδημοκράτες.

Στην επιστολή του ο κ. Αμβρόσιος αφού πλέκει το εγκώμιο του Ντερτιλή, παραπονείται που δεν του έχει δοθεί άδεια ως τώρα ώστε να επισκεφθεί .

Ο εκπρόσωπος της ποιο ξεπουλητικής κυβέρνησης όλων των εποχών Πεταλωτής κάνει ..υποδείξεις περί ..δικαιωμάτων και.. υποχρεώσεων επιβεβαίωσε την ύπαρξη τέτοιου αιτήματος ,αναφέρεται και σε..πολιτικό επίπεδο, λέγοντας «οι κολακευτικοί χαρακτηρισμοί προς βασανιστές και υπηρέτες της χούντας προσβάλλουν σαφέστατα το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού». Εμείς δεν θα μπούμε στην διαδικασία για το κατά πόσο έχει τιμωρηθεί αρκετά για αυτό που έκανε ,θα το κρίνει η ιστορία. Όμως…..

Το ότι οι πολιτικοί είναι θρασείς είναι πλέον παγκοίνως γνωστό ,αλλά η θρασύτητα του ανεκδιήγητου ΠΕΤΑΛΩΤΗ να κάνει υποδείξεις στο ΑΜΒΡΟΣΙΟ ξεπερνά τα όρια. Μας μιλά για δημοκρατία ,σωφρονιστικό σύστημα κ.α, ποιος ; Ο εκπρόσωπος των τοκογλύφων, ο συνήγορος της μεγαλύτερης προδοσίας της παραχώρησης του Αιγαίου ,των Ιμίων, και ο αβανταδόρος των αρχικλεφταραδων μεγαλοεργολάβων και λοιπών τρωκτικών που λήστεψαν την Ελλάδα. Έλεος.

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος μιλώντας στη Romfea.gr για το εν λόγω θέμα, τόνισε ότι "βεβαίως και θα τον επισκεφθώ, ο Ντερτιλής δεν είναι εγκληματίας".

"Μου δώσανε τελικά άδεια να τον επισκεφθώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...