Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Σκότωσε την σύζυγο του διοικητή ΤΑΕ Μεσσαράς



Συγκλονίζει την κοινή γνώμη του Ηρακλείου το απίστευτο λουτρό αίματος. Πρωταγωνιστές ο διοικητής του ΤΑΕ Μεσσαράς, η γυναίκα του, μια 35χρονη και ο δράστης, ηλικίας 43 ετών.

Τραγική φιγούρα ο διοικητής του ΤΑΕ Μεσσαράς, Τηλέμαχος Πανταγάκης, που νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου, έχοντας δει όμως μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα του να δέχεται χτύπημα με κουζινομάχαιρο στο στήθος. Δυστυχώς η 47χρονη γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της, ωστόσο κανείς ακόμη δεν τολμά να το αποκαλύψει στον άτυχο αστυνομικό.
. Όλα ξεκίνησαν όταν η 35χρονη έκανε παράπονα πως ο 43χρονος, που έμενε στην ίδια πολυκατοικία, την παρενοχλούσε. Ο Τηλέμαχος Πανταγάκης και η γυναίκα του νοίκιαζαν διαμέρισμα σε μια 35χρονη κοπέλα, σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Χρυσοστόμου στο Ηράκλειο. Η γυναίκα είπε στον Τηλέμαχο Πανταγάκη και τη σύζυγό του πως θα φύγει από το διαμέρισμα. Ο αστυνομικός και η σύζυγός του προσπάθησαν να τη μεταπείσουν και της ζήτησαν να πάνε μαζί στο σπίτι του 43χρονου για να του κάνουν παρατήρηση.
Μόλις άνοιξε η πόρτα και πριν προλάβουν να ανταλλάξουν μια κουβέντα ο 43χρονος έπαθε κυριολεκτικά αμόκ , μαχαίρωσε και σκότωσε τη 47χρονη γυναίκα, και άρχισε να χτυπάει στα τυφλά τους υπολοίπους με το μαχαίρι. Τραυμάτισε και τον αστυνομικό και την 35χρονη νοικάρισσα. Ενημερώθηκε η αστυνομία και συνέλαβε το δράστη.
Στο πλευρό του άτυχου αστυνομικού έχουν σπεύσει ψυχολόγοι της αστυνομίας και ο αστυνομικός διευθυντής Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...