Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Τι …μεγαλύτερο τους δίνουμε;


Οι τούρκοι ισχυρίζονται πως κάποιοι προτείνουν να γίνει η πληρωμή χρεών με την παροχή δημόσιας περιουσίας ή νησιών ,στην Τουρκία!!!!

«Κίνηση καλής θέλησης στον Γιώργο» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα VATAN , που κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, ο οποίος ανακοίνωσε πως η Τουρκία θα αναβάλλει την είσπραξη του χρέους ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων, μέχρι να διορθωθεί η τραγική κατάσταση της οικονομίας μας. Επίσης μας κάνει την… χάρη και δεν θα αποταθεί προς το παρόν στα διεθνή δικαστήρια ,και ας έρχονται διάφορες προτάσεις από διεθνείς οίκους, να γίνει η πληρωμή χρέους δίνοντας κάποιο νησί. « Εμείς βέβαια δεν δεχόμαστε η Ελλάδα να μας δώσει ως έναντι των χρεών της , κάτι , όπως κάποιο νησί ή κάποια άλλη δημόσια περιουσία. Αυτό θα ήταν εκμετάλλευση μιας χώρας που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, πόσο μάλλον μιας γειτονικής χώρας όπως η Ελλάδα». Δηλώνει ο… πονόψυχος Γιλντίζ.
« η Ελλάδα δεν μας έχει πληρώσει εδώ και αρκετό καιρό το χρέος της για το φυσικό αέριο που αγοράζει από εμάς. Εμείς έπρεπε να εξετάσουμε την κατάσταση και σε εμπορική βάση και σε ανθρωπιστική βάση. Υπάρχει και το θέμα της γειτονίας το δίκαιο του γείτονα. Η απόφαση μας είναι μια ευκαιρία για να σβήσουμε τις αρνητικές εντυπώσει του παρελθόντος. Εμείς ως Τουρκία αυτό κάναμε, Εύχομαι να το κάνει και η Ελλάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...