Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ένα βήμα πριν την διακυβέρνηση είναι ο μαύρος φασισμός.


Αφού τον έβαλε ως λαγό ο φίλος του ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ να κάνει στημένη ερώτηση στην βουλή για το εάν θα δημοσιεύουν τα ονόματα των φοροφυγάδων και να του δώσει έτσι την ευκαιρία να το ανακοινώσει, Τώρα ο χοντρός τον εγκαλεί λόγω του εκνευρισμού - ζήλιας του με την συνάντηση ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ λέγοντας πως παρά το ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι από τους ευφυέστερους της κυβέρνησης, η υπόθεση τού ξέφυγε, από έλλειψη «εμπειρίας πεζοδρομίου», στο οποίο ο ίδιος είναι..εξπέρ έχει. Έχει μεγάλη.. εμπειρία από την… Συγγρού. . Δηλαδή το θεατράκι λειτουργεί, και η παράσταση συνεχίζεται κανονικά. Σήμερα παίχτηκε νέο έργο στο οποίο ευελπιστεί ο αγράμματος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού λέει «Να σπρώξουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις μαζί το κάρο», ώστε να εξέλθει η χώρα από την κρίση», και «αν εμφανιστούμε 3 - 4 στην Ευρώπη, που να εκπροσωπούμε όλες τις τάσεις του κοινοβουλίου, για να πιέσουμε υπέρ των ελληνικών θέσεων, θα μας πάρουν πιο σοβαρά υπόψη».

Μέσα σε όλα όμως δεν ξέχασε την αποστολή του και έκανε την… ψυχολογική προετοιμασία του ..πλήθους που του έχουν αναθέσει τα αφεντικά του λέγοντας …«Σε δύο χρόνια, όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις θα μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών».

Το γελοίο στην όλη υπόθεση που κάποιοι τώρα αρχίζουν να αναρωτιούνται . Μα τόσο.. προφήτης είναι ο Καρατζαφέρης; Ότι προαναγγέλλει σχεδόν εφαρμόζεται.

Ρε ηλίθιοι αφού είναι εντολοδόχος ο τύπος, και έχει πληροφορίες, επαφές και εντολές καθοδήγησης, από πρώτο χέρι. Πότε επιτέλους θα ξυπνήσετε;

Μέχρι να καταλάβετε τον ρόλο-αποστολή του θα κυβερνά την Ελλάδα …ο μαύρος φασισμός. Ένα βήμα πριν από αυτό είναι. Λέτε να τον αγκάλιασε από..αγάπη ο έτερος εντολοδόχος ΤΖΕΦΡΥ; Ξυπνάτε… ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...