Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ποιοι μαλάκες ψηφίζουν τον… ΚΑΦΡΟ;


Ο εκλεγμένος από ..σπόντα από τον Ηρακλειώτικο λαό, έδωσε παράδειγμα ….λιτότητας και ..ταπεινότητας, σε καιρούς χαλεπούς. Να τον χαίρονται οι αρχικόπανοι που τον ψήφησαν. Ευτυχως που δεν είναι πολλά χρόνια βουλευτής διότι θα ήθελε ..παράνυμφο τον… Ομπάμα.

Και ενώπιον Θεού παντρεύτηκε ο βουλευτής Ηρακλείου, Φραγκίσκος Παρασύρης την αγαπημένη του Ήρα Ζωγραφάκη σε ένα γάμο που θύμισε εποχές ... προ κρίσης ! Να μας ζήσει το ζευγάρι! Καλοβαλμένοι και ευτυχισμένοι νέοι ένωσαν τις ζωές τους, αλλά μπροστά στο γάμο του Φρέντυ Παρασύρη με την Ήρα Ζωγραφάκη ... τύφλα να'χουν ... οι χολιγουντιανοί γάμοι!

Ο γάμος - υπερπαραγωγή (αλλά και η βάφτιση του μικρού γιου ) του βουλευτή Ηρακλείου, στον Ι.Μ. Ναό του Αγίου Μηνά αφέθηκε στα χέρια ... ειδικών στη διοργάνωση γάμων, και το αποτέλεσμα ... δικαίωσε το ζευγάρι που τους εμπιστεύθηκε τη Μεγάλη Μέρα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ 50 άτομα ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση του γάμου... Τρεις make up artists και τρεις κομμωτές επιμελήθηκαν το μακιγιάζ και το χτένισμα της νύφης, της πεθεράς και της κουμπάρας, δύο φωτογράφοι και δύο οπερατέρ κατέγραφαν λεπτό προς λεπτό την ένωση του ζευγαριού ενώπιον Θεού, ενώ τα βλέμματα όλων τράβηξαν ... τα παρανυφάκια! Μην πάει το μυαλό σας σε μικροκαμωμένα, χαριτωμένα κοριτσάκια με μπουκλάκια, γιατί τα παρανυφάκια ήταν δίμετρα και καλλίγραμμα, ντυμένα με αρχαιοελληνικά, ολόλευκα φορέματα.

Από το γάμο αυτό δεν έλειπε το παραδοσιακό στοιχείο, καθώς το "παρόν" έδωσε το φημισμένο χορευτικό συγκρότημα του Δ. Μαυρόκωστα, το οποίο είναι από τα καλύτερα στην Κρήτη και φυσικά για να το έχεις πρέπει να έχεις τη δυνατότητα ... να ανταπεξέλθεις... Στο γάμο, στον οποίο ένας εκ των κουμπάρων ήταν ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, το "παρόν" έδωσαν εκπρόσωποι και φορείς της πόλης, οι υφυπουργοί Άγγελος Τόλκας και Πάρις Κουκουλόπουλος, βουλευτές και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, όχι όμως οι χιλιάδες κόσμου που, φέρονταν να έχουν προσκληθεί και αναμένονται στο χώρο της δεξίωσης...Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα λες...προκαλεί και πολύ μάλιστα.Τα μοντέλα-παράνυμφοι τον μάραναν.Ντροπή και πάλι ντροπή.Μου έχει και κουμπάρο το πυροτέχνημα Επικρατείας με όλους τους αυλικούς.Να δούμε που θα πάνε όλοι αυτοί μετά τις εκλογές.Γιατί εκλογές θα γίνουν...τώρα ή αργότερα...

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 'ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ' ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!ΤΩΡΑ ΟΛΑ 'ΛΙΤΑ'...ΤΟ 'ΔΕΣΙΜΟ' ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...