Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ε..ρε …βούρδουλα, και που΄σε.


Όταν ο μισθός είναι μεγαλύτερος από αυτόν του Ομπάμα… δηλαδή, όταν ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, λαμβάνει ετήσιες ακαθάριστες αποδοχές 395.188 δολάρια ή 282.159 ευρώ, και σε σένα παρέχεται ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ, ήτοι οι παροχές του υπό την πτώχευση του Ελληνικού Δημοσίου είναι κατά 165.441 ευρώ περισσότερα από αυτά που παρέχει το Αμερικανικό Δημόσιο προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, δικαιούσαι να λες ότι μπούρδα θέλεις. Έτσι.. Ο υποτυπώδης Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία Παναγίας των Ξένων μετά το πέρας της οποίας σε δηλώσεις του επεσήμανε: «Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Χριστιανοσύνη. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά. Εύχομαι ομόνοια και σύμπνοια. Τη χρειαζόμαστε σε αυτές τις ημέρες, να είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτό τον κοινό αγώνα, του ξεπεράσματος αυτής της βαθιάς κρίσης. Κοινωνική αλληλεγγύη και ο νους μας σε αυτούς που υποφέρουν».

Να προσπαθείτε όλοι να χορηγήσετε τα αγροτικά σας για την μεταφορά των… ασθενών, όπως έκανε ο καλός πολίτης στο Σουφλί, αφού δεν έχουμε κονδύλια για την υγεία. Προσπαθείτε να τα βρείτε μεταξύ σας διότι εμείς απλώς υπάρχουμε για να …εισπράττουμε.

1 σχόλιο:

kimon είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ" ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ή ΜΗΠΩΣ ΠΑΤΣΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...