Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ξεκίνησε η πράσινη ανάπτυξη στην χώρα των ψευδαισθήσεων και των …παραισθήσεων


Κάθε σπίτι και..γλάστρα ,κάθε χωριό και ..φυτώριο.

Διαβάζοντας την λίστα των επαγγελμάτων που απελευθερώνονται δεν είδαμε αυτό του ..χασισέμπορου. Μάλλον η επάρατη κυβέρνηση αποφάσισε την τελευταία στιγμή να το προσθέσει γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η διάταξη του νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά, που παρουσίασε πριν από λίγο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. Ξέρεται ο αρχιμαλάκας που αναφέρθηκε στους bloggers.. , λέγοντας «το Διαδίκτυο πρέπει να πάψει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους».

«Αποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών ως συμπεριφορά ενέχουσα αποκλειστικά και μόνο αυτοπροσβολή του ίδιου του χρήστη. Διατηρείται εντούτοις, αλλά μειωμένο, σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών, ως και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη, λόγω της έστω και μικρής επικινδυνότητας που ενέχουν για τρίτους, αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαρότερων εγκλημάτων».

Επιεικώς μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει έργο …βλαμμένου: Αφού η πώληση και η παραγωγή είναι αδικήματα, πως είναι νόμιμη η χρήση και η κατοχή παράνομων προϊόντων ??? Δηλαδή είναι νόμιμος ο αγοράζων, και όχι ο πωλών.

Μόνο ένας… πασοκατζής θα το σκεπτόταν. Δεν μας εξηγεί μόνο εάν θα επιτρέπεται η χρήση σε ..κλειστούς χώρους γιατί το… τσιγάρο ..απαγορεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...