Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Eβραίοι σιωνιστές πίσω από την επίθεση;


Αυτός που τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν με ευκολία σαν ακροδεξιό…μεμονωμένο τρομοκράτη, ήταν μέλος του Εβραϊκού αντιμουσουλμανικού κινήματος της Ευρώπης και Μασόνος..
Εδώ θα δείτε ποιο ακριβώς ήταν το προφίλ του και όχι τις Εβραιοκίνητες μπούρδες που γράφουν τα Ελληνικά ΜΜΕ. http://www.wakeupfromyourslumber.com/blog/joeblow/oslo-bomber-norwegian-freemason-and-super-zionist

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2017709/Anders-Behring-Breivik-arrested-holiday-island-massacre.html

Και ασφαλώς εξυπηρετεί να παρουσιαστεί έτσι. Δηλαδή ως …μεμονωμένος "ακροδεξιός" και "Χριστιανός", με σκοπό να αμαυρώσουν το κίνημα ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη , και να ανακόψουν την οργή του κόσμου για τα εγκλήματα των αλλοδαπών. Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες η Νορβηγική αστυνομία δημοσίευσε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι οι βιασμοί και τα "βαριά" εγκλήματα στην Νορβηγία διαπράττονται ΜΟΝΟ από αλλοδαπούς. Επιπλέον είναι ένας καλός ..τρόπος να προωθήσουν την σύγκρουση Χριστιανών και Μουσουλμάνων στην Ευρώπη μέσα από παρακρατικές δήθεν αντιισλαμικές οργανώσεις που είναι καθοδηγούμενες πλήρως από τους σιωνιστές, όπως αυτή που ανήκε ο "Νορβηγός" τρομοκράτης . Τον παρουσιάζουν επίσης εκτός από ακροδεξιό, και ως σταυροφόρο πολεμιστή, μέλος του νέου τάγματος των Ναϊτών ιπποτών στα ιδρυτικά μέλη του οποίου λέει ότι είναι δύο Βρετανοί, ένας Γάλλος, ένας Γερμανός, ένας Ολλανδός, ένας Έλληνας, ένας Ρώσος, ένας Νορβηγός και ένας Σέρβος, και το οποίο όπως λέει ο…εντολοδόχος τρομοκράτης, επανιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2002. Λόγω της ρετσέτας του …ακροδεξιού που του προσάπτουν βγήκε ο μέγας Μιχαλολιάκος εδώ για να μας πει ότι δεν ήταν ούτε ακροδεξιός, γιατί λέει ήταν φιλοσιωνιστής και είχε σχέση με τους Μασόνους! Ενώ όλοι γνωρίζουν ότι η ακροδεξιά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι φιλοσιωνιστική (π.χ. στην Ελλάδα έχουμε την ακροδεξιά φιλοσιωνιστική εφημερίδα Στόχος, που συνεργάζεται στενά με τον Μιχαλολιάκο), και όλοι γνωρίζουμε την σχέση ανάμεσα στη μασονία και την ακροδεξιά, αφού αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη της ακροδεξιάς είναι τέκτονες.Κλασικο παράδειγμα το σφιχτό αγκάλιασμα Καρατζαφέρη –εβραίων, παρά τις κατά καιρούς σποραδικές… «αντισιωνιστικές» δηλώσεις του, που θυμίζουν το… έξω οι αμερικανοί του …..Αντρέα. Ευρωπαίοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας που επικαλείται αλλά δεν κατονομάζει το Associated Press, δηλώνουν ότι είναι ενήμεροι για συχνές συνομιλίες το τελευταίο διάστημα μέσω διαδικτύου ατόμων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στο τάγμα των Ναϊτών ιπποτών, στο οποίο αναφέρεται μέσα από το μανιφέστο του ο Μπρέιβικ. Επίσης είπαν ότι ερευνούν τη βασιμότητα των πληροφοριών που θέλουν τον Μπρέιβικ και άλλα άτομα που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο να έχουν συναντηθεί στο Λονδίνο, το 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...