Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Θα τον δικάσουν, μετά….. θάνατον.


Μετά την παραγραφή του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας για το οποίο η αρμόδια επιτροπή της Βουλής είχε αποφασίσει την δίωξη του αρχικλεφταρά Τσοχατζόπουλου, Το μόνο που θα μείνει είναι η προσφυγή του Άκη κατά του ελληνικού κράτους για… παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων του!

Αναμενόμενη βέβαια αυτή, αφού βάσει του Συντάγματος, έχουν παρέλθει 2 κοινοβουλευτικές σύνοδοι της Βουλής συνεπώς το αδίκημα σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών είναι ήδη παραγεγραμμένο.

Για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος διαπιστώνεται πώς θα πρέπει να δικαστεί από την τακτική δικαιοσύνη όταν και όποτε μπορέσει, αφού ως γνωστόν και υπερήλικας είναι, και τα ποινικά κάνουν.. κάτι χρόνια για να εκδικάσουν υποθέσεις. Πόσο δε, που στην υπόθεση εμπλέκονται..γερμανοί που είναι οι νταβατζήδες μας, και μέσω μιας ..ατέλειωτης κάστας νεογερμανοτσολιάδων επιβάλλουν την ..μπότα τους αυτή την φορά ως εσαεί κατοχή. Το σύνθημα το έδωσε ο.. Βενιζέλος «Δεν είμαι δικαστής για να αποδώσω ευθύνες» προσθέτοντας ότι «είναι θέμα πώς αντιλαμβάνεται κάθε υπουργός την διαπραγματευτική δυνατότητα και την διαχείριση της».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι πλεον ανομοι ητανε και θα ειναι οι πολιτικοι.Ολα ραμενα στα μετρα τους προκειμενουν να μην τους αγγιζει ο νομος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...