Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Εάν θέλουν …ρίχνουν την.. ψευτοκυβέρνηση ,αλλά δεν.. το…. νομίζουμε.


Την εσκεμμένη ως προς το τάιμινγκ απόφαση όσον αφορά την απελευθέρωση των ταξί, ελπίζοντας στην δήθεν κατακραυγή για την ταλαιπωρία των… τουριστών, και..μπλα..μπλα, την ακραία αντίδραση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένης Ράικου, που παρενέβη, ζητώντας να σχηματίζεται δικογραφία για όποιον προβαίνει σε παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ απείλησε μέχρι και με κατασχέσεις οχημάτων πληρώνουμε όλοι.

«Η αστυνομία παρεμπόδισε την αποχώρηση των απεργών, δημιουργώντας πολεμικό κλίμα και εντυπώσεις, για καθαρά πολιτικούς λόγους. Η ελληνική κοινωνία ξέρει ποιός έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Όποια σχέδια, όποιες ραδιουργίες και αν επινοήσουν δεν πρόκειται κερδίσουν. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να δικαιωθούμε», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ), Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, το ενδιαφέρον, κυρίως μεγάλων εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων αλλά και ανέργων που βλέπουν «φως» στο επάγγελμα του αυτοκινητιστή, φουντώνει, με τις αιτήσεις, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μεταφορών να έχουν φτάσει μέσα σε λίγες μέρες τις 2000. Υπολογίζεται ότι καθημερινά κατατίθενται σε όλη τη χώρα περισσότερες από 150-200 αιτήσεις.

Οι συνδικαλιστές επισημαίνουν ότι, εάν ο ρυθμός κατάθεσης δεν ανακοπεί, ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων θα φτάσει γρήγορα τις 15.000. Υπενθυμίζεται ότι στην Αττική κυκλοφορούν ήδη 13.500 ταξί, ενώ σε όλη τη χώρα πλησιάζουν τις 30.000.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...