Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Τι κάνει ο άνθρωπος για να βγάλει το ….ψωμί του.


Από τον μικροπολιτικό :

ΞΕΚΙΝΗΣΕ το καλοκαίρι - για ορισμένους τυχερούς τέλος πάντων - με αποτέλεσμα να αρχίσει να έρχεται πολιτικό ρεπορτάζ από τα θέρετρα ανά την Ελλάδα. Ας πούμε τοπική πηγή μου στο Ποσείδι Χαλκιδικής με ενημέρωσε ότι είχαμε εκεί αξιοσημείωτες πολιτικές παρουσίες.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Και για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Σε πρώτη φάση εθεάθησαν χωριστά να απολαμβάνουν τις ωραίες ποσειδιώτικες ψαροταβέρνες. Ωστόσο, μια τοπική γραμμή πληροφόρησης επιμένει ότι Καραμανλής και Καρατζαφέρης συνευρέθηκαν σε τραπέζι που έκανε επιστήθιος φίλος του πρώτου, ο οποίος διατηρεί εξοχικό στο Ποσείδι. Κατά την ίδια εκδοχή, στο τραπέζι καταναλώθηκαν πέντε κιλά ψάρια. Ενδιαφέρον…

Αφού λοιπόν ο αγράμματος χοντρός έσπρωξε την «πληροφορία» δια της ..πλαγίας οδού για να γίνει ντόρος και να συζητηθεί αφού είπαμε το παν είναι να βρισκόμεθα στην επικαιρότητα έστω και αρνητικά, έσπευσε μετά αμέσως να βγάλει ανακοίνωση και την διένειμε προς τέρψιν του, όπου διέψευσε το παραπολιτικό δημοσίευμα, στο οποίο γινόταν λόγος για συνάντηση του με τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. «Δεν συνέβη ποτέ», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΛΑΟΣ, λες και πιστέψαμε ότι μπορεί να συμβεί. Οι «επαφές» του ξεκινούν από …Κατερίνα και Βίκυ, μέχρι τον… Αυτιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...