Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Αυτοί είναι οι μιζαδόροι του συσσιτίου των αστέγων…. Φτύστε τους.


Κυκλοφόρησε στο Ιντερνετ η Φώτο του άθλιου που ήθελε μίζα από το.. συσσίτιο για τους άστεγους. Καλά θα κάνουμε να… θυμόμαστε την σκατόφατσα και το όνομα του, γιατί ο τύπος είναι κυριολεκτικά γουρούνι.

Στη φωτογραφία λοιπόν αριστερά είναι ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Γιάννης Σφακιανάκης και δεξιά ο διευθυντής του Ιδρύματος Ηρακλής Ευσταθίου, ο οποίος και συνελήφθη για την υπόθεση διαφθοράς στο Κέντρο. Επίσης, εμπλοκή φέρεται να έχει και ο συνεργάτης του Σφιακιανάκη, Γεώργιος Αγγελόπουλος

Ο Ηρακλής Ευσταθίου συνελήφθη ως γνωστόν από άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Κηφισιάς. Δείτε εδω Έπαιρνε ..μίζα για το συσσίτιο των..αστέγων ? Ο συνεργάτης του προέδρου του Κέντρου Γ. Αγγελόπουλος κατηγορείται ότι προσέγγισε πρώτος τον προμηθευτή απαιτώντας ποσοστό 10% για να αποδεσμευτούν οι οφειλές του Δήμου Αθηναίων προς την εταιρία του, 400.000 ευρώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο ότι υπάλληλος του ιδρύματος που ήταν εκεί από την ίδρυση, 2-3 μήνες μετά την αλλαγή της διοίκησης και την τοποθέτηση του Σφακιανάκη ζήτησε να φύγει και μάλιστα άρον άρον;
Γιατί άραγε; Τι είδε και δεν συμφωνούσε με την πολιτική του νέου προέδρου;
Και γιατί ο Σφακιανάκης όσο ήταν στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΝΑ πίεζε να μπει στην εκτελεστική επιτροπή; δηλαδή σε επιτροπή απ όπου περνούν διαγωνισμοί, προμήθειες κ.λ.π.
Για να δουλέψει λίγο το μυαλό μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...