Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Εάν δεν λιβανίσει τον… Βενιζέλο ,που αποδέχτηκε την… Ζωηρού, θα…. σκάσει.


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει συνεννόηση με την Ευρώπη, προκειμένου η χώρα μας να προχωρήσει «σε πιστωτικό επεισόδιο», ( ποιος τους ορμηνεύει ρε πούστη μου να παίζουν με τις λέξεις;) ενώ τάχθηκε κατηγορηματικά κατά του ενδεχομένου «επιλεκτικής χρεοκοπίας» την οποία χαρακτήρισε «ρώσικη ρουλέτα» και όπως είπε «βλάπτει τη χώρα».

Όπως υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του (Ράδιο 9) στόχος του υπουργού Οικονομικών (τον οποίο χαρακτήρισε ως τον «ευφυέστερο του ΠΑΣΟΚ») είναι η δημιουργίας ατμόσφαιρας προσθέτοντας ότι «θέλει σιγά σιγά να μας πάει από το καυτό στο παγωμένο γιατί προφανώς η Ε.Ε. του το διεμήνυσε ότι έχει γίνει μια τυπική ή άτυπη συμφωνία με τους οίκους αξιολόγησης «πάρτε εσείς ένα πιστωτικό επεισόδιο για να βγάλετε τα CDS σας και μετά μη μας ζαλίζετε τον έρωτα για να προχωρήσει η Ευρώπη».


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε μπάρμπα πρωι πρωί. Στον ύπνο σου τον έβλεπες τον Καρατζαφέρη; Υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να αμφιβάλει ότι ο Μπένι είναι ο πιο έξυπνος που έχει το ΠΑΣΟΚ; Γιαυτό τον βάλανε για να μας ξεσκίσει καλύτερα. Ο Καρατζαφέρης σου φταίει; Δεν έχεις τι να γράψεις και το ριξες στις παπαρδέλες...

Ixnos είπε...

Ο καρατζαφερης ..εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε συ... ο Βενιζέλος είμαι!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...