Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ποια η..διαφορά μεταξύ ΛΑ.γ.ΟΣ, και …Μπρέιβικ;


Video by Anders Behring Breivik by newsview

Είχαμε αναρωτηθεί στο πόστ Ποιοι τον βοήθησαν να καταγράψει 11.312 περιπτώσεις «Προδοτών Α' και Β' Κατηγορίας»;

« Γιατί αναφέρεται στο "μανιφέστο" του (διαβάστε το ολόκληρο εδώ), στα ακροδεξιά κόμματα, το καμουφλαρισμένο ΛΑγΟΣ του Καρατζαφέρη, όπου αποδεδειγμένα υπάρχουν Ναϊτες και άλλα …στοιχεία, το παροπλισμένο Εθνικό μέτωπο του «δημοκράτη» Βορίδη, την διαλυμένη Πατριωτική Συμμαχία" του Ζαφειρόπουλου και την …μη ακροδεξιά χρυσή αυγή του Μιχαλολιάκου;

Ποιος είναι ο..Έλληνας-ες συνεργός, που λογικά προέρχεται η υπάρχει, εντός των ανωτέρω… ακροδεξιών μορφωμάτων – κινημάτων.» και βλέπουμε ότι κάποιοι …προβληματίστηκαν. Δείτε εδώ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΪΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΥ… ΚΤΗΝΟΥΣ.;;;

Εμείς θα συμπληρώσουμε ότι το προαναφερόμενο …έμμεσα πρόσωπο, είναι και..στο περιβόητο ίδρυμα Ιων Δραγούμης .Δηλαδή το ..παιδί για όλες τις ..θέσεις.

Στο μανιφέστο που προαναφέραμε, του 32χρονου Νορβηγού, «που δεν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά, αφού εκτέλεσε ψυχρά τα θύματά του, παραδόθηκε χωρίς αντιρρήσεις» η Ελλάδα έχει κεντρικό ρόλο.

Δε χρειάζεται όμως να διαβάσει κανείς τη λίστα των «φίλων του στην Ελλάδα» (σελ. 1251),για να καταλάβει ότι οι… φυσικοί του σύμμαχοι είναι κάτι παραπάνω από ορατοί. Διαδίδουν από το βήμα που τους παρέχουν προκλητικά τα κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ε την ίδια μισαλλόδοξη ψευτοιδεολογία του Μπρέιβικ, απεχθάνονται τους ανθρώπους, έχουν τα ίδια ακριβώς οράματα (για την “μεγάλη χριστιανική Ελλάδα”) αλλά είναι εκτός της παρέας –συμμορίας τους , Χρησιμοποιούν ακόμη την ..θολή ορολογία για να χαρακτηρίζουν τους τελευταίους Θολοκουλτουριάρηδες”, κάνοντας απεγνωσμένες προσπάθειες να αποδείξουν στα.. αφεντικά τους την πίστη τους, ψηφίζοντας τα μεσοπρόθεσμα, αβαντάροντας την νέο σοσιαλιστρική ψευτοκυβέρνηση και αναμασούν ασύστολες δικαιολογίες , περί κράτους και φόρων, προσπαθώντας με τραγικά όμως αποτελέσματα για την χώρα, να τους αφαιρέσουν τα χαρακτηριστικά του παγκοσμιοποιημένου απάνθρωπου καπιταλισμού. Ως γνωστόν την..Τροία την έριξε ο… δούρειος ίππος, και ο Καρατζαφέρης και οι συν αυτώ ως εκπρόσωποι αυτής της Λίγκας παίζουν επάξια αυτό τον ρόλο.

Μια ιστορική του αναδρομή στα όσα κατά καιρούς έλεγε ο καιροσκόπος Καρατζαφέρης μας δείχνει πως υπάρχει πλήρη Ταύτιση θέσεως και απόψεων με τον Μπρέιβικ που χύνει ποταμούς δακρύων για τα δεινά που έχουν υποστεί οι Έλληνες και οι υπόλοιποι Βαλκάνιοι από τους Τούρκους. Για να μπει στο σύστημα, πάτησε στην… χαραμάδα που είχε ακραίες θέσεις όπως, Η Τουρκία και η Αλβανία, αποτελούν τις κύριες εστίες κινδύνου εξισλαμισμού της Ευρώπης, αναφερόταν συνεχώς στους διωγμούς, εκτοπίσεις, πογκρόμ, την Μικρασιατική Καταστροφή, σε εθνοκαθάρσεις, Αρμένιοι, Πόντιοι αλλά και τουρκαλβανούς, τσάμηδες, ουτσεκάδες. Ότι η Ευρώπη πρέπει να περιορίσει την Τουρκία σε μία μικρή έκταση στα υψίπεδα της κεντρικής Ανατολίας, οραματιζόμενος τη “μεγάλη Ελλάδα” του Βενιζέλου Το 20% της Αλβανίας πηγαίνει στην Ελλάδα, το άλλο 20% στο Μαυροβούνιο και το 60% στους χριστιανούς Αλβανούς. Οι μουσουλμάνοι θα μεταφερθούν στην Ανατολία.
Με λίγα λόγια μας δίνει την "πολυπόθητη" βόρεια Ήπειρο. "Ελλάς Κύπρος Ένωσης", Ε.Ο.Κ.Α και οι Τουρκοκύπριοι πετιούνται στην Ανατολία κι αυτοί, μαζί με τους Αλβανούς. Παίρνουμε Ίμβρο, Τένεδο, μικρασιατικές ακτές, ανατολική Θράκη, τη πόλη και την Αγιασοφιά πάμε στην… κόκκινη μηλιά κ.α.. Τα ακούγαμε και τα διαβάζαμε επί καθημερινής βάσεως στις εκπομπές του Καρατζαφέρη στο τηλεαστυ, και την φυλλάδα του την Α1. Όσα δηλαδή ..συγκινούν τους καρατζαφερικούς θαμώνες των ΚΑΠΗ.
Μην γελιόμαστε όμως, μπορεί όλα τα παραπάνω συγκλονίζουν και αποτελούν, κατά γράμμα, πολυπόθητα όνειρα και φαντασιώσεις του κάθε ακροδεξιού , όχι όμως και του Καρατζαφέρη, του Άδωνη Γεωργιάδη του Βορίδη του Πλευρη , και κάθε άλλου ελληνικού φασιστοειδούς, διότι αυτοί απλώς αυτά τους είπαν να λένε επ΄αμοιβη ως καλοί… ρήτορες και πλασιέδες ακραίων απόψεων, χωρίς αυτό να τους απαλλάσσει από την μεγάλη προδοσία – εξαπάτηση που διαπράττουν. .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμα βρείτε διαφορές να μας ...χέσεται.

Ανώνυμος είπε...

MA TI EMMONH EINAI AYTH ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ME TON ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ; ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ''ΦΑΕΙ'' ΚΑΜΜΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ixnos είπε...

Δεν έχουμε με τον Καρατζαφερη αλλά με αυτό που εκπροσωπεί .Τον πολιτικάντικο κρυφοφασισμό. Σας παρακαλούμε μην ρίχνεται την μπάλα στην …εξέδρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΕΊΒΙΚ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...