Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Πολύ προκλητικός ο …φίλος του προδότη ΤΖΕΦΡΥ


Κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί στα κατεχόμενα με στόχο να παρεμποδιστεί κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας ενόψει της επίσκεψης του Τουρκαλά Ερντογάν. Στα κατεχόμενα διαδίδεται ευρέως ότι ο Ερντογάν συνοδεύεται από 2.000 φρουρούς, ενώ ακροβολιστές έχουν τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία με εντολή να καταπνίξουν κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Επίσης οι λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους έχουν εκδώσει εντάλματα έρευνας, παρέχοντας δικαίωμα στους ψευδοαστυνομικούς να ψάξουν παντού, κυρίως για να εντοπίσουν κάμερες με τις οποίες ενδεχομένως να καταγραφούν σκηνές από εκδηλώσεις εναντίον του Τούρκου πρωθυπουργού.

Ο Ερντογάν πραγματοποιεί επίσκεψη στα κατεχόμενα, προκειμένου να παραστεί στα πανηγύρια που διοργανώνονται με αφορμή την επέτειο της τουρκικής εισβολής, και προχώρησε

σε προκλητικές δηλώσεις λίγο πριν αναχωρήσει για τα κατεχόμενα, εν όψει της μαύρης επετείου του πραξικοπήματος στην Κύπρο. Επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με την κυπριακή προεδρία της ΕΕ.

«Πώς μπορούμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι ή να δεχθούμε την προεδρία τους στην ΕΕ, από τη στιγμή που δεν αναγνωρίζουμε την ελληνοκυπριακή διοίκηση; Δεν μας ενδιαφέρει τι θα σκεφτεί η ΕΕ. Ας το σκεφτόταν όταν δεχόταν ως μέλος την ελληνοκυπριακή διοίκηση» δήλωσε.

«Έκαναν λάθος και δεν μας φέρθηκαν έντιμα. Δεν υπάρχει ανεξάρτητο κράτος με το όνομα Κύπρος. Στο Βορρά υπάρχει το τουρκικό κράτος και στο Νότο εκείνοι» είπε.

«Υπάρχει μία Κύπρος που έχει χωριστεί στα δύο. Συνεπώς, σε περίπτωση που δώσουν στη Νότια Κύπρο την προεδρία, εμείς δεν τους αναγνωρίζουμε. Ποτέ δεν πρόκειται να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι μαζί τους» δήλωσε, επαναλαμβάνοντας δηλώσεις που είχε κάνει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί. Δήλωσε ότι η εισβολή του 1974 «διασφάλισε την υπόσταση, την ασφάλεια, τα δικαιώματα και την ελευθερία του τουρκοκυπριακού λαού, έφερε ειρήνη, δημοκρατία και σταθερότητα στην Κύπρο και στην Ανατολική Μεσόγειο».


«Η λύση, στη νέα περίοδο που έχουμε εγκαινιάσει με την Ελλάδα, την άλλη εγγυήτρια χώρα, θα είναι και δυναμική για ενίσχυση των θεμελίων του κοινού μας μέλλοντος» τόνισε. ( Τα έχει βρει δηλαδή, με τον προδότη Γιωργάκη.)

«Σε περίπτωση που και η ελληνοκυπριακή πλευρά επιδείξει την αναγκαία πολιτική βούληση, δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεθεί, σε σύντομο διάστημα, μία λύση στη βάση της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας που θα στηρίζεται στα δύο ιδρυτικά κράτη» σημείωσε.

«Δεν μπορούμε να κρατάμε επ' αόριστον άλυτο το πρόβλημα της Κύπρου. Δεν μπορούμε να κρατάμε σε αοριστία το μέλλον των πλευρών. Η Κύπρος πρέπει να καταλήξει στο συμβιβασμό» συμπλήρωσε.

«Η Τουρκία είναι έτοιμη, πάντα σε συνεργασία στο θέμα αυτό με την Ελλάδα, ακόμη και με την Αγγλία. Και ο ελληνοκυπριακός λαός πρέπει να κάνει θαρραλέα βήματα για τη λύση» είπε.

«Εάν προβλέπεται ένα κοινό μέλλον για τους Τουρκοκύπριους και τους Ελληνοκύπριους, αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί εφαρμόζοντας περιορισμούς σε βάρος των Τουρκοκυπρίων» είπε.

Όσο για τα λοιπά Οι ελληνοκύπριοι να ξεχάσουν την Μόρφου και την Καρπασία, .Ο παλιοκαριόλης μάλιστα το πήγε και λίγο παρακάτω, «απειλώντας» και τους τουρκοκύπριους πως εάν δεν κάνουν παιδιά, θα φροντίσει να αναπληρώσει το κενό, με έποικους από την Τουρκία????


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ε! θελει ή δε θελει πηδημα η πουτανα ο ερντογαν??αντε βρε μογγολε που θα πας εχεις να φας παλουκομα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...