Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Δεν υπάρχει μία ούτε για… ταξί ,στις εφορίες. .


Η υπ’ αριθμόν 0006289 σημερινή εγκύκλιος που εστάλη προς τους προϊσταμένους όλων των ΔΟΥ από τον ίδιο τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Γιάννη Καπελέρη αναφέρει κατά λέξη τα εξής:
“Όλες οι πληρωμές που διενεργούνται από τις υπηρεσίες που προΐσταστε (δαπάνες, μισθοδοσία, επιστροφές φόρων κλπ) που έχουν προγραμματιστεί για τις 28 και 29 Ιουλίου του 2011, να γίνουν μετά την 1η Αυγούστου 2011”!

Γίνεται πλέον και επισήμως ορατό ότι υπάρχει θέμα ρευστότητας στις Εφορίες, ειδικά από τη στιγμή που η εγκύκλιος δεν δίνει οδηγία για μετάθεση των πληρωμών για την 1η Αυγούστου αλλά για ΜΕΤΑ την 1η Αυγούστου. Εάν είναι λογιστικό τρικ, ώστε να εξωραϊστεί η εικόνα του Ιουλίου νομίζοντας πως οι τοκογλύφοι είναι μαλάκες κάνουν μεγάλο λάθος. Μπορεί ο Καπελέρης ο οποίος όταν ρωτήθηκε ότι οι πληρωμές θα γίνουν την 1η Αυγούστου, και ο ανεκδιήγητος Σαχινίδης ψευδέστατα ότι το ζήτημα δεν αφορά τους μισθούς, η εγκύκλιος όμως είναι σαφής και αναφέρεται και στις δαπάνες μισθοδοσίας. Εάν δεν βγει καινούργια εγκύκλιος, κάθε προϊστάμενος ΔΟΥ μπορεί να κρίνει κατά το δοκούν και να πληρώσει, όπως, λέει η εντολή, META την 1η Αυγούστου. Και το ΜΕΤΑ την 1η Αυγούστου …δεν έχει χρονικό όριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...