Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Τι άλλο περιμένει η Ν.Δ για να… διαλύσει;


Σαν καλοί κεραταδες θα πληρώσουμε και τα ..προφυλακτικά της συνουσίας με την Siemens αφού … αγωγή κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Πρωτοδικείο του Μονάχου θα καταθέσει η Siemens, ζητώντας να αναγνωριστεί από τη γερμανική Δικαιοσύνη ότι δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Την πρόθεση αυτή γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον ..αμερικανό αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Χ. Παμπούκη και τον …γερμανόφωνο υφυπουργό Πολιτισμού κ. Γ. Νικητιάδη.

Στην τελική ευθεία όμως μπαίνει η υπόθεση της Siemens για τους νεοδημοκράτες Γιώργο Αλογοσκούφη και Χρήστο Μαρκογιαννάκη, αφού σήμερα το μεσημέρι η ολομέλεια θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη των δύο πρώην Υπουργών, μετά την κατάθεση πρότασης από 180 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με την οποία ζητείται η παραπομπή τους σε προανακριτική επιτροπή. Πόσο ποιο άχρηστοι μπορεί να είναι οι ..νεοδημοκρατες. Το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί το ΠΑΣΟΚ ,δυο της νέας δημοκρατίας μόνο φταίνε για το μεγαλύτερο φαγοπότι όλων των εποχών. Και μετά θέλουν να κυβερνήσουν την χώρα. Αυτοί είναι ένα μάτσο βιόλες.

Κλασικό παράδειγμα; βγαίνει ο ..ΜΑΝΩΛΗΣ στα κάγκελα με τους ταξιτζήδες, και τον αδειάζουν οι χοντρομαλάκες αφήνοντας τον Καρατζαφέρη να κάνει …παιχνίδι. Αφού καταφέρνει ένας αγράμματος αρχηγίσκος να τους γαμάει, τι άλλο περιμένουν από το να πάνε σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...