Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Οι νονοί του ποδοσφαίρου κυβερνούν και στην …ΕΡΤ



H ΕΡΤ έστειλε την εκπομπή “Κουτί της Πανδώρας” στον κάδο, φροντίζοντας να αλλάξουν κανάλι, αφού μα έβαλε να ..απολαύσουμε την εκπομπή 3THREE NET με προσκεκλημένη στο στούντιο την υπουργό παραΠαιδείας κ. Διαμαντοπούλου την ώρα που ήταν να προβληθεί η εκπομπή “Κουτί της Πανδώρας” .Έτσι η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη του... Ντέμη Νικολαΐδη στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη όπου αναφερόταν στην γνωστή παράγκα Νο 1 του ποδοσφαίρου μετετέθη για τις 00:30 από τις 10 το βράδυ που ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί. Τώρα θα μας πείτε την στιγμή που υπάρχει ακόμα στην θέση του το ανιψάκι του Παπούλια ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ o ο οποίος είχε κατ’ομολογια του «συζητήσεις» με Μπέους Ψωμιάδηδες και λοιπή συμμορία, περιμένετε να γίνει …κάθαρση; Την στιγμή που κυκλοφορεί ο «ασθενής» Ψωμιάδης ελεύθερος και απειλεί-προκαλεί, έχοντας όπως λέει «δεμένους» πρασινομπλε με φώτο σε τσοντοστιγμές, μπορεί να τον ενοχλήσει κάποιος;

Εαν δεν ήταν η ψήφιση του εφαρμοστικου νόμου δεν επρόκειτο να μαθευτεί τίποτα. Τώρα όμως τέλειωσε αυτό, και πρέπει να τελειώσουν και οι «αποκαλύψεις», εκτός εάν προκύψει κάτι …έκτακτο.

Το ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα ποιό βρώμικα … «κόλπα», δεν χρειαζόταν ούτε οι… Μητρόπουλοι ούτε οι ….Πιλάβιοι για να το καταλάβουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...