Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Στους 15 οι νεκροί, πολλοί οι τραυματίες από.. σαμποτάζ;


Τα κοντέινερ είναι από τα κατασχεμένα σε συριακό πλοίο που προορίζονταν για το ΙΡΑΝ. Εάν κατέβασαν από το πλοίο που σταμάτησαν ωρολογιακές βόμβες και τις άφησαν αφύλακτες ; Κάποιοι έχουν ευθύνη για αυτό, και ας αφήσουν τα… σάπια. Το θέμα ..βρωμάει ..άγρια.

Ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες ανεβάζουν στους 15 τον αριθμό των νεκρών από τις εκρήξεις στην ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης και γίνεται αναφορά σε μεγάλο αριθμό τραυματιών, το υπουργείο Άμυνας δεν επιβεβαιώνει ακόμη τους αριθμούς. Ωστόσο ο ίδιος ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς που συντονίζει την επιχείρηση στη περιοχή των εκρήξεων, έκανε λόγο για μεγάλη καταστροφή. Σύμφωνα με τις αναφορές πέντε από τους νεκρούς είναι πυροσβέστες. Δύο άτομα τραυματίστηκαν από θραύσματα ενώ ένας οδηγός παρουσιάζει προβλήματα ακοής εξαιτίας του ωστικού κύματος. Τέσσερα άτομα που έχουν τραυματιστεί μετέβησαν από μόνα τους στο Νοσοκομείο για να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες.

Σχεδόν τέσσερις ώρες μετά τις εκρήξεις δεν έχει ακόμη διαφανεί το μέγεθος της καταστροφής ενώ γίνεται αναφορά για τεράστια καταστροφή στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Βασιλικού. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πως ξεκίνησε η καταστροφή, εικάζεται ότι από πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή πήραν φωτιά δύο κοντέινερ με πυρίτιδα από τα 98 που φυλάσσονταν στην ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...