Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ποιοι τον βοήθησαν να καταγράψει 11.312 περιπτώσεις «Προδοτών Α' και Β' Κατηγορίας»;


Το έργο που αποδίδεται στον κατά συρροή δολοφόνο Αντερς Μπρέιβικ τιτλοφορείται «2083 - Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη Ανεξαρτησίας». Είναι ένα κείμενο μεγάλης έκτασης (1.518 σελίδες).

Ένα από τα σημεία του, που μπορούν να προκαλέσουν πολλά ερωτήματα βρίσκεται εκεί που γίνεται μνεία για τον αριθμό των «Προδοτών Α' και Β' Κατηγορίας» στις ευρωπαϊκές χώρες. «Προδότες Α' Κατηγορίας» είναι οι πολιτικοί ηγέτες (συμπεριλαμβάνονται και οι επικεφαλής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων), τα διευθυντικά στελέχη ΜΜΕ (αρχισυντάκτες κ.ά.), οι διαμορφωτές άποψης (στον πολιτισμό) και οι βιομήχανοι. Η τιμωρία που προβλέπεται γι' αυτούς είναι η θανατική ποινή και η δήμευση περιουσιακών στοιχείων.

«Προδότες Β' Κατηγορίας» είναι οι μαρξιστές/πολυπολιτισμικοί πολιτικοί και οι αντίστοιχοι ευρωβουλευτές. Οι προβλεπόμενες ποινές για προδοσία «Β' Κατηγορίας» είναι η θανατική ποινή και η δήμευση περιουσιακών στοιχείων, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορεί να επιβληθούν επιεικέστερες.

Στην Ελλάδα ο Μπρέιβικ έχει καταγράψει 11.312 περιπτώσεις «Προδοτών Α' και Β' Κατηγορίας», ενώ «πρωταθλήτρια» ανακηρύσσεται η Γερμανία με 82.820! Στο κείμενο γίνεται σαφές ότι θα επιδιωχτεί πάση θυσία η θανάτωση των «προδοτών», και μάλιστα αναλύεται διεξοδικά η μέθοδος που θα ακολουθηθεί.

Το εν λόγω βιβλίο φέρει την υπογραφή «Αντριου Μπέργουικ», μια... αγγλοποιημένη εκδοχή του ονόματος του 32χρονου Νορβηγού. Ωστόσο από μια πρώτη «διαγώνια» ανάγνωση γεννάται η υποψία ότι πρόκειται περί συλλογικού έργου. Έμμεση ομολογία περί τούτου είναι η μνεία που γίνεται στη σελίδα 9: «Με τη βοήθεια των αδελφών από την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Αυστρία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Φινλανδία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Δανία, τις ΗΠΑ κ.ά.».

Το μεγάλο ερώτημα είναι το ποιος του έδωσε τις εκτεταμένες πληροφορίες σε ότι αφορά την ΕΛΛΑΔΑ., όπως για παράδειγμα η καταγραφή των περιοχών όπου βρίσκονται τα ελληνικά διυλιστήρια πετρελαίου, και λεπτομέρειες για το κέντρο πυρηνικών ερευνών Δημόκριτος.

Ποιοι τον βοήθησαν να καταγράψει 11.312 περιπτώσεις «Προδοτών Α' και Β' Κατηγορίας»;

Γιατί αναφέρεται στο "μανιφέστο" του (διαβάστε το ολόκληρο εδώ), στα ακροδεξιά κόμματα, το καμουφλαρισμένο ΛΑγΟΣ του Καρατζαφέρη, όπου αποδεδειγμένα υπάρχουν Ναϊτες και άλλα …στοιχεία, το παροπλισμένο Εθνικό μέτωπο του «δημοκράτη» Βορίδη, την διαλυμένη Πατριωτική Συμμαχία" του Ζαφειρόπουλου και την …μη ακροδεξιά χρυσή αυγή του Μιχαλολιάκου;

Ποιος είναι ο..Έλληνας-ες συνεργός, που λογικά προέρχεται η υπάρχει, εντός των ανωτέρω… ακροδεξιών μορφωμάτων – κινημάτων.

Ο Μπρέιβικ αναγράφει δίπλα από τα ονόματα των κινημάτων και των εντύπων και τις διαδικτυακές τους διευθύνσεις, καθώς και τις ιδεολογικές γραμμές τις οποίες θεωρεί ο Μπρέιβικ ότι «μοιράζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...