Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

live εικόνα από το Σύνταγμα


LIVE STREAMING: Γενική Απεργία ενάντια στο... by News247

Αποκλεισμένο είναι το κέντρο της Αθήνας καθώς η αστυνομία του ΠΑΣΟΚ κλείνει τους δρόμους γύρω από τη Βουλή προκειμένου να φτάσουν με ασφάλεια οι ξεπουλημένοι βολευτές στο Κοινοβούλιο. Κλειστές είναι η Βασιλίσσης Σοφίας από τη συμβολή της με την Αλεξάνδρας, η Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα έως τη Βουλιαγμένης και την Καλλιρρόης, η Αμαλίας από τη Συγγρού και οι δρόμοι γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου και τη Βουλή. Στα μπλόκα στην Β.Σοφίας στο Χίλτον, λίγο μετά τις 9 δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ συγκεντρωμένων και ΜΑΤ με αποτέλεσμα να τραυματισθεί τουλάχιστον ένας πολίτης. Οι αστυνομικοί έριξαν χημικά και συγκρούστηκαν με τους διαδηλωτές.

Έκλεισε ο σταθμός ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ του ΜΕΤΡΟ
Μπλόκα Αγανακτισμένων παντού . Προσπαθούν και πάλι να εμποδίσουν το "πέρασμα" των προδοτοβολευτών προς την Βουλή. Από την Αλεξάνδρας αδιάβατη η Αθήνα.
Ραντεβού σε Καλλιμάρμαρο, Ρηγίλλης αλλά και έξω από την κύρια είσοδο της Βουλής στη Βασιλίσσης Σοφίας, έχουν δώσει οι Αγανακτισμένοι για να αποκλείσουν κάθε δρόμο που οδηγεί στο κοινοβούλιο. Έχουν στην κυριολεξία πλημμυρίσει τους δρόμους και περιμένουν... στη γωνία τους βουλευτές που θα προσπαθήσουν με χίλια δυο τεχνάσματα να φτάσουν στη Βουλή.
Φωτιές σε κάδους στην Β. Κωνσταντίνου η οποία είναι κλειστή σε όλο το μήκος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...