Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Έπεσαν …έξω οι … Financial Times! Δικαιώθηκε το… Ρόιτερ


Γράφηκε στους Financial Times!

“Να ετοιμαστούν για το χειρότερο Ελλάδα και Ευρώπη”

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει ξεμείνει από πυρομαχικά. Ο ετοιμοπόλεμος ηγέτης εδώ και λίγο καιρό χάνει σταδιακά τον έλεγχο του σοσιαλιστικού του κόμματος. Η τάση όμως επιταχύνθηκε απότομα αυτήν την εβδομάδα, καθώς μεγαλύτερα και πιο εξαγριωμένα πλήθη βγήκαν στους δρόμους. Τώρα προχωρά στον σχηματισμό νέας κυβέρνησης. Οι ελπίδες του ότι θα μπορέσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες να περάσει το νέο δημοσιονομικό πρόγραμμα -που απαιτείται για να εξασφαλιστεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και το οποιοδήποτε νέο πακέτο στήριξης- έχουν ανατραπεί.

Και ενώ το Ρόιτερ λέει και δικαιώθηκε για υπουργό οικονομικών τον εκλεκτό των εργολαβοκαναλαρχών Βενιζέλο, και το B.B.C τον Παπαδήμο, το Δ.Ν.Τ και η τρόικα έχουν άλλα σχέδια ,έτσι επέβαλαν στον υπαλληλίσκο τους να κρατήσει τους δούλους τους, κάνοντας για το θεαθήναι μερικές αλλαγές θέσεων για καλύτερη… αποδοτικότητα. Έτσι ανακοινώσε ο….. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ το νέο κυβερνητικό μόρφωμα του προτεκτοράτου.

Ραγκουσης

Παπακωνσταντίνου

Ρέππας

Σκανδαλιδης

Παπουτσής

Μπεγλιτης

Λοβέρδος

Παμπουκης

Γερουλανος

Πεταλωτής

Καστανιδης

Λαμπρινιδης

Βενιζέλος

Πάγκαλος

Διαμαντοπούλου

Παπαϊωάννου

Χρυσοχοϊδης

Κουτρουμανης

Περιστοιχισμένοι από την λοιπή πασοκική σκουπιδοσυμμορία ως… υφυπουργοί.

Έτσι λοιπόν συνεχίζεται η εθνοπροδοτοξεπουλητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Συνεχίζεται εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων . Συνεχίζεται η εντεταλμένη οικονομική πολιτική . Παραμένει η επίθεση απέναντι στην παραγωγική Ελλάδα και στους εργαζόμενους. Συνεχίζεται η ανασφάλεια και η καταπάτηση των δημοκρατικών του δικαιωμάτων. Συνεχίζεται απαξίωση των δημοκρατικών θεσμών και του κύρους της βουλής, θα συνεχίσουν να βασιλεύουν οι κλεφταράδες τα λαμογια και οι λήσταρχοι του δημόσιου χρήματος, και θα συνεχίσουν να μας κυβερνούν πολιτικά σκουπίδια. Προβλέπουμε ότι θα συνεχίσει να…. στρατοπεδεύει για πολύ καιρό στην… πλατεία ο αγανακτισμένος κοσμάκης.

Με αυτόν τον αποπροσανατολιστικό ανασχηματισμό, για την ποιο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...