Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ρε… συνέλαβαν τον… Μπέο και τον… Ψωμιάδη ??? Περνά το… μεσοπρόθεσμο.


Σύλληψη Αχιλλέα Μπέου, Σταύρου Ψωμιάδη και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για κακουργήματα στην τεράστια «σκούπα» της αστυνομίας για τα στημένα!

Με ρυθμό χιονοστιβάδας έρχονται τα νέα από το μέτωπο της επιχείρησης… σκούπα της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ σχετικά με τα στημένα παιχνίδια.

Σύλληψη Μπέου, Ψωμιάδη και άλλων 7!

Ο Αχιλλέας Μπέος κατηγορείται για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συνελήφθη και αύριο πάει για να απολογηθεί στον εισαγγελέα! Επίσης υπάρχει σύλληψη του Σταύρου Ψωμιάδη, αλλά και μάνατζερ από την Θεσσαλονίκη που έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές. Συνολικά οι συλλήψεις είναι εννιά και ένας εξ' αυτών είναι πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων της Α'Εθνικής!

Αναλυτικά, πρόκειται για τους Αχιλλέα Μπέο, Σταύρο Ψωμιάδη, Γιώργο Τσακογιάννη (μεγαλοπαράγοντας Ηλιούπολης), Νίκος Χάλκος (Πρόεδρος Ηλιούπολης), Δημήτρης Ζαβαντίας (ποδοσφαιριστής με θητεία και στον ΠΑΟΚ), Νίκος Παντέλης (προπονητής) Θανάσης Ντότσας (μάνατζερ) και οι Βασίλης Καρακούλιας και Ανδρέας Δημόπουλος που φέρονται ως bookmakers!

Οι Μπέος, Ψωμιάδης και Τσακογιάννης πάνε κατηγορούμενοι για τα τρία κακουργήματα ενώ υπόλοιποι μόνο για το ξέπλυμα χρήματος και την στοιχηματική απάτη. Επίσης συνελήφθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα. Ο ένας εξ' αυτών έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην στην ΑΕΚ κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι αστυνομικές επιχειρήσεις ήταν εντελώς μυστικές καθώς δεν θέλησαν να διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία. Οι έλεγχοι ξεκινούν από υπολογιστές και συνεχίζονται σε άλλα μέρη του σπιτιού, ενώ η γιγαντιαία επιχείρηση θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας! Πρόκειται για 20 παράγοντες, διαιτητές και προπονητές, ενώ άμεσα θα γίνουν κινήσεις και για άλλους ποδοσφαιριστές. Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και στηρίζεται σε δικογραφία 10.000 σελίδων για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Στην δικογραφία θα υπάρχουν 70 κατηγορουμένοι! Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ασκήθηκαν διώξεις, αλλά έγιναν απευθείας προσαγωγές που κατέληξαν σε συλλήψεις και οι 9 θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα την Πέμπτη το πρωί με βαρύ πλέον κατηγορητήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...