Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δεν τρομάζουν εύκολα οι… αδίστακτοι τοκογλύφοι.



Τρίτη 28 Ιουλίου και την Τετάρτη 29 οι ….Αγανακτισμένοι λένε ότι δίνουν τη δική τους «μητέρα» των μαχών. Απέναντι στους 300 του κοινοβουλίου θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και τους εφαρμοστικού νόμου, τα οποία θα βάλουν «ταφόπλακα» στο μέλλον της Ελλάδας και θα υποθηκεύσουν γενιές Ελλήνων. Τώρα το εάν καταφέρουν τίποτα με συγκεντρώσεις και… χαρούλες απέναντι σε μία …αδίστακτη ..χούντα ,είναι άλλο θέμα. Για να αλλάξει κάτι από το σχέδιο των συμμοριτών-τοκογλύφων πρέπει να ..τρομάξουν πολύ, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν δουν…. αίμα.

Στο μήνυμα που «ντύνει» το βίντεο αναφέρει: «Μας εξαπάτησαν! Μας υποτίμησαν! Νόμιζαν, ότι κοιμόμαστε στον εφιάλτη τους. Μα εμείς ξυπνήσαμε. Βρεθήκαμε στις πλατείες. Γνωριστήκαμε. Αρχίσαμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Όλοι μαζί, ενωμένοι. Με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια. Τώρα μιλάμε εμείς και φοβούνται αυτοί. Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να πληρώσουν όλοι, όσοι μας έκλεψαν. Δεν θα φύγουμε, αν δεν φύγουν όλοι, όσοι λεηλατούν τη ζωή μας και καίνε το μέλλον μας».
Πλέον μένει να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι, αφού οι Αγανακτισμένοι είναι αποφασισμένοι να μείνουν για 48 ώρες, όσο δηλαδή και η απεργία που έχει προκηρυχτεί στο Σύνταγμα. Σε μηνύματά τους στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για παλλαϊκό ξεσηκωμό που θα ανατρέψει οριστικά το Μεσοπρόθεσμο. «Αυτός ο αγώνας δεν είναι κρίσιμος μόνο για το μέλλον μας, αλλά αποτελεί φάρο ελπίδας για όλους τους λαούς του κόσμου που θέλουν να πάρουν τις ζωές τους στα χέρια τους. Το Σύνταγμα είναι η αφετηρία μιας νέα πορείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...