Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Οι πραιτοριανοί βαράνε στο ψαχνό.


Αποπνικτική η κατάσταση από τα δακρυγόνα...

Η ατμόσφαιρα είναι πνιγηρή τόσο στην πλατεία συντάγματος όσο και στο σταθμό του μετρό, όπου εκατοντάδες διαδηλωτές έχουν βρει καταφύγιο σε μια προσπάθεια να προφυλαχτούν από τα δακρυγόνα των πραιτοριανών του ΠΑΣΟΚ που μετά την ψήφιση του προδοτικού μεσοπρόθεσμου προβλέπεται να εκτραχυνθούν και διότι πρέπει να φυγαδευτούν οι προδότες βολευτές, ενώ αναφέρονται τραυματισμοί πολιτών, συλλήψεις και προσαγωγές. Συνεχίζονται τα επεισόδια στο Σύνταγμα και ειδικότερα μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ αποπνικτική έχει γίνει η κατάσταση από τα δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρία άτομα ενώ έχουν γίνει μέχρι αυτή την ώρα 26 προσαγωγές. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έχουν τραυματιστεί 19 αστυνομικοί.

H πρώτη αντίδραση έρχεται από τα Χανιά. Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν διαδηλωτές έπειτα από πορεία κατά του Μεσοπρόθεσμου. Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο Χανίων, το οποίο κατέλαβαν, ενώ ο δήμαρχος αποχώρησε υπό προστασία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το χοντρογουρουνο ο βενιζελος (γαμπρος του μπακατσελου '65) απειλησε οτι θα το μετανιωσουν πικρα οσοι αντιτιθενται στα μετρα.Εμεις απανταμε ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΝ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...