Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Την γλύτωνουν μόνο με….γιαούρτι και γιούχα ?



Το γιαούρτωμα τίνει να γίνει «σήμα κατατεθέν» της υποδοχής των Υπουργών της επάρατης και θλιβερής «Κυβέρνησης του Μνημονίου» με επικεφαλής τον GΑP.
Ο κατάλογος με όσους Υπουργούς έπεσαν θύματα της…«ματαιοδοξίας» τους να βγούνε στον κόσμο αρχίζει να μεγαλώνει
, αλλά αυτό και μόνο αρκεί;

Για μία ακόμη φορά ο μέγας χοντροΠάγκαλος «πλήρωσε την νύφη» ακούγωντας τα μπινελίκια της ζωης.Εαν όμως αναλογιστούμε ότι έχει γλυτώσει τον…λαιμό του είναι βελτίωση.
Έφαγε κανονικό γιαούρτι στο κεφάλι με συνοδεία από…ωμά παιδάκια, πέραν των όσων κοσμητικών του «έσουραν» όπως ακούγωνται και στο βιντεο, αφού τόλμησε, --απερίσκεπτος όπως είναι—να εμφανισθεί σε ταβέρνα της περιοχής Κερατέας που εχουν κατασκοτώσει στο ξύλο τους πολίτες της, τα κατοχικά ΜΑΤ.

Πριν όμως περασει ένα 24ωρο από το επεισόδιο στη ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων Αττικής όπου δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια από εξαγριωμένους κάτοικους της Κερατέας που διαμαρτύρονταν για την χωματερή. Σήμερα το πρωί σειρά είχε και ετερος ξεφτίλας ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σηφουνάκης, ο οποίος είχε την …φαεινή ιδέα να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων έπειτα από πρόσκληση που δέχθηκε οπου άκουσε τα …εξ΄αμάξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...