Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Έφαγε επτά χρόνια, ο… γαμίκος πρώην πρόεδρος του Ισραήλ


Στο Τελ Αβίβ το Επαρχιακό Δικαστήριο καταδίκασε τον πρώην πρόεδρο του Ισραήλ Μοσέ Κατσάφ σε επτά χρόνια στη φυλακή για πολλαπλές κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης. Η υπόθεση αφορούσε τρεις γυναίκες - δύο στο γραφείο του προέδρου και μια στο Υπουργείο Τουρισμού.

Στα τέλη Δεκεμβρίου, η επιτροπή των τριών δικαστής διαπίστωσε ενοχή του Katsav για δύο κατηγορίες βιασμού, δύο κατηγορίες ισχυρής σεξουαλικής παρενόχλησης και υπευθυνότητα για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Katsav είχε συμφωνήσει το 2007 να δηλώσει ένοχος για μικρότερη κατηγορία και να καταβάλει ένα πρόστιμο για να αποφύγει τη φυλάκιση, αλλά ο ίδιος είχε αποχωρήσει από τη συμφωνία, όταν ήρθε η ώρα να τεθεί.

Οι δικαστές που διάβασαν την ετυμηγορία είπαν ότι «λόγω της σοβαρότητας του αδικήματος, η ποινή πρέπει να είναι σαφής και ακριβής», προσθέτοντας ότι "όλοι είναι ίσοι στα μάτια του νόμου."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν για ενα πηδημα και μερικα κωλαρακια που επιασε εφαγε 7 χρονια τοτε οι δικοι μας πολιτικοι που ασελγουν κατα συρροη στον ελληνικο λαο εδω και 37 χρονια ποσο πρεπει να εισπραξουν?δεκακις ισοβια και καταναγκαστικα εργα οι κοπριτες?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...