Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι… κότες, κε ΛΙΑΣΚΟ .


Όταν εμεις γράψαμε ότι στο χάνι του Καρατζαφύρερ στην Καλλιρόης παρακολουθούνται τα πάντα ακόμα και οι τουαλέτες, όπου παίρνουν μάτι αυτούς που πάνε για την ανάγκη τους, κάποιοι έσπευσαν να μας κατηγορήσουν.

Τώρα έρχεται μόνο του το παλιοκαθήκι και λέει ότι ηχογράφησε τον έτερο καραγκιόζη τον Λιάσκο και τον καλεί να παραλάβει την… κασέτα του. Δεν ήξερε ότι όταν ανακατεύεται με τα σκατά θα βρωμίσει ; Τι ήθελε στην φασιστογιάφκα. Πολύ καλά να πάθει.

Γράφει λοιπόν το ΒΗΜΑ πως « κωμικές σκηνές εκτυλίχθηκαν αφού ένας πρώην βουλευτής της Ν.Δ., ο κ. Αν. Λιάσκος (πρώτος υφυπουργός Τουρισμού στις κυβερνήσεις Καραμανλή), διέψευσε με δημόσια δήλωση, ότι προσχώρησε στο ΛΑΟΣ, το οποίο είχε ανακοινώσει από πολύ νωρίς την προσχώρησή του στο κόμμα του κ. Γ. Καρατζαφέρη.

Η κωμική ιστορία, ξεκίνησε χθες, νωρίς χθες το πρωί, ημέρα της απεργίας των δημοσιογράφων, αφού πέρασε ο κ. Λιάσκος το κατώφλι των γραφείων του ΛΑΟΣ, στην οδό Καλλιρόης, και συναντήθηκε με τον κ. Καρατζαφέρη. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ του ανέφερε, πως τον χαροποιεί η απόφασή του να ενταχθεί στο κόμμα και δώσανε τα χέρια. Τον ευχαρίστησε για την γενναία απόφασή του, όπως είπε, και του ζήτησε να δραστηριοποιηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, ενώ το γραφείο τύπου του κόμματος διένειμε και φωτογραφίες από τη συνάντησή τους και βιογραφικό του πρώην υφυπουργού.

Στην συνέχεια υπήρξε έντονο παρασκήνιο και έγιναν επίμονες κρούσεις από την πλευρά της Ν.Δ. προς τον κ. Λιάσκο να τον μεταπείσουν. Έτσι με ανακοίνωση που εκδόθηκε, όχι από το πολιτικό του γραφείο, αλλά από το γραφείο τύπου της Ν.Δ. ο κ. Λιάσκος, διέψευσε ότι εντάχθηκε στο ΛΑΟΣ. «Πληροφορήθηκα ότι έχει εκδοθεί ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. σύμφωνα με την οποία προσχωρώ στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό» ανέφερε και παραδέχθηκε ότι συνομίλησε με τον κ. Καρατζαφέρη.

«Πράγματι, είχα μία συνάντηση με τον κ. Γ. Καρατζαφέρη στην οποία μου προτάθηκε η συμμετοχή μου στο κόμμα του, αλλά παρά την τιμητική -εκ μέρους του- πρόταση, παραμένω και αγωνίζομαι στη Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία» αναγκάζοντας τον χοντρό να εκδώσει μια ιδιαίτερα σκληρή δήλωση, στην οποία αναφέρει και την παρανομία που διαπράττει. «Ο κ. Λιάσκος υπαναχώρησε. Αντιλαμβανόμαστε τους εκβιασμούς που εδέχθη. Λυπούμεθα για την αδυναμία του αυτή και τον καλούμε να παραλάβει την ηχογραφημένη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο του κόμματος, όπως και τις φωτογραφίες της προσχώρησης με τα πλατιά χαμόγελα». Τώρα για το εάν είναι ποινικά κολάσιμο, αυτό που διαπράττει ο φασίστας ;
Nα ήταν το μοναδικό δεν θα πείραζε. Εδω παίζει το ποιο βρώμικο φασιστοπαιχνίδι εις βάρος της χώρας συμμετέχοντας στην ξεφτιλοποίηση του πολιτικού συστήματος και το ξεπούλημα της χώρας , και τον λιβανίζουν.

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΖΗΣΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...