Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Σε συνεργασία με την cia εγκαθίσταται χούντα στην Αίγυπτο


Προχθές γράψαμε διότι δεν θέλουμε να παίζουμε τον ρόλο των παραπληροφορητικών Μ.Μ.Ε ότι Πανηγυρίζουν για την επερχόμενη χούντα τύπου ΜΟΥΣΑΡΑΦ ; αφού από συλλογή πληροφοριών που είχαμε όλα έδειχναν ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της όχι και τόσο αυθόρμητης επανάστασης της πλατείας ταχριρ. Σήμερα αρχίζουν δειλά – δειλά κάποιοι να προετοιμάζουν υπό τύπου ερωτήματος για το μήπως πήρε η χούντα την εξουσία. Η καθημερινή γράφει πως η νέα ηγεσία διαλύει τη Βουλή και αναστέλλει την ισχύ του συντάγματος.
Η νέα στρατιωτική ηγεσία της Αιγύπτου ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διατηρήσει τον έλεγχο της χώρας για έξι μήνες ή ως τη διεξαγωγή βουλευτικών και προεδρικών εκλογών ύστερα από τροποποιήσεις στο σύνταγμα.
, και σύμφωνα με πηγή του στρατού, η νέα στρατιωτική ηγεσία αναμένεται να εκδώσει προειδοποίηση εντός της ημέρας για οιονδήποτε προκαλέσει «χάος και αναταραχή». Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο θα απαγορεύσει επίσης συγκεντρώσεις των εργατικών ή επαγγελματικών συνδικάτων, τις απεργίες και θα ζητήσει από όλους τους Αιγύπτιους να επιστρέψουν την εργασία τους.

Μήπως σας θυμίζουν τίποτα αυτά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...