Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Δώσε μου το… πιστόλι σου ,να σου δώσω τον… δονητή μου.


Από τις 8 του μηνός και για μια ολόκληρη εβδομάδα θα γίνετε δέκτη κάθε ανταλλαγή οπλών με ερωτικά αντικείμενα όπως μαστίγια, δονητές και σέξι εσώρουχα. Το κατάστημα βρίσκεται Χάντσβιλ της Αλαμπάμα και η ιδιοκτήτριά του Σέρι Γουίλιαμς υπόσχετε δώρα ίσης άξιας με αυτή των οπλών. Θα γίνονται αποδεκτά όλα τα όπλα και σε οποιανδήποτε κατάσταση!

Στόχος της Σέρι είναι να μαζευτούν τουλάχιστον 300 όπλα από τους δρόμους της περιοχής. "Η συμβουλή μου είναι κάντε ερώτα όχι πόλεμο", τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "στην Αλαμπάμα απαγορεύονται τα ερωτικά αντικείμενα και τα όπλα είναι νόμιμα."

Μαζεύοντας τα όπλα κάποια από αυτά θα τα επιστρέψει στην αστυνομία ενώ τα υπόλοιπα θα δημοπρατηθούν στο MyPleasureStore.com και μερίδα των κερδών θα διατεθούν για τα θύματα βίαιων εγκλημάτων στην Αλαμπάμα. Το MyPleasureStore.com διαθέτει δωρεάν στους νέους μια βιβλιοθήκη που αποτελείται από βιβλία για καλύτερη σεξουαλική υγεία , εβδομαδιαία σεμινάρια και εργαστήρια σεξουαλικότητας , δωρεάν προφυλακτικά και τέλος παρέχει στα νέα ζευγάρια ειδικούς σύμβουλους γάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...