Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Οι πιο πολλοί κρητικοί είναι πλέον … κακούργοι.


Σε κακούργημα μετατρέπεται (κάθειρξη έως είκοσι χρόνια) η παράνομη οπλοφορία πολυβόλων όπλων, βαρέως οπλισμού, πολεμικών τυφεκίων, υποπολυβόλων, χειροβομβίδων και όλμων, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στο νομοσχέδιο που εναρμονίζει την ελληνική νομοθεσία με σχετική ευρωπαϊκή οδηγία αναφορικά με τον έλεγχο της απόκτησης και της κατοχής όπλων. Έτσι αναβαθμίζονται και οι… κρητικές …μπαλωθιές.

Στο περιθώριο της συζήτησης, σημειώθηκε σφοδρό φραστικό επεισόδιο μεταξύ της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή και του ανεξάρτητου βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χρήστου Μαρκογιαννάκη, όταν η πρώτη μνημόνευσε την πολύ κακή συνήθεια Κρητών κυρίως με τις μπαλωθιές σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η αναφορά της κ. Πιπιλή στους κ.κ. Κώστα Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη προκάλεσε την παρέμβαση του κ. Μαρκογιαννάκη που σε έντονο ύφος είπε ότι και κατά την επίσκεψη Σαμαρά "έπεσαν μπαλωθιές"

Κουβέντα στην κουβέντα η κ. Πιπιλή απεκάλεσε τον συνάδελφό της "ορντινάντσα", ενώ εκείνος της είπε "να πάει να κάνει κάποια επίδειξη χορού για την μάθει ο κόσμος".- Κι εσείς να πάτε να πλύνετε τα πιάτα, που δεν πρόλαβα, γιατί εργάζομαι, ανταπάντησε η βουλευτής.

Τελικώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων πήραν και οι δύο πίσω τις βαριές κουβέντες, και έφυγαν αγκαζέ, για να πάνε να …πλύνουν τα..πιάτα.. χορεύοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...