Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ μεταλλάσσει την ΜΕΓΑΛΗ Ν.Δ σε μικρή ΠΟΛ.ΑΝ;


(σιγοψιθυρίζουν στα πηγαδάκια μέχρι και στο καφενείο της Βουλής)

Πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε το νέο σήμα του κόμματος από πυρσό σε …κουτσουλιά της ΠΟΛ.ΑΝ. (δια χειρός του μεγάλου διαφημιστή-συμβούλου του Κ. Καραμανλή, Περικλή Πειλίδη, το οποίο αν δεν είναι αντιγραφή, παραπέμπει το κόμμα σε … Casino, βλέπε φωτογραφίες)

Αυτή η αλλαγή φίλε Πρόεδρε ήταν άκαιρη, άστοχη, επικίνδυνη σε περίοδο ανασυγκρότησης του κόμματος και μ΄ αυτή την αλλαγή δεν διαχωρίζεις την παλιά-αμαρτωλή κυβερνητική ΝΔ με την καινούργια ΝΔ, που ευαγγελίζεσαι. Η νέα ΝΔ σήμερα θέλει καινούργιες ιδέες, εκσυγχρονισμένες προτάσεις, νέα, άφθαρτα & κοινωνικά καταξιωμένα στελέχη και φυσικά άνοιγμα στην κοινωνία.

Πληροφορούμε ότι χρήζεις και υποψηφίους Βουλευτές τα φιλαράκια σου από την ΠΟΛ.ΑΝ (Δημ. Σταμάτης, Φαήλ. Κρανιδιώτης, Ευστρ. Σιμόπουλος, Ιωάν. Παλαιστής, Ξενοκρ. Σακλάς, Κων. Μαργαρίτης, κλπ), αυτό περιχαρακώνει και δεν ανοίγει το κόμμα.

Με αυτά που κάνεις Πρόεδρε δείχνεις να διαχειρίζεσαι την ΝΔ, ως ξένη περιουσία και με την διαχείριση, την μετάλλαξη και την περιχαράκωση σπρώχνεις τους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους σε ΛΑΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΠΑΣΟΚ και στο «κόμμα» της αποχής ή των αναποφάσιστων. Στις εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν, θα εισπράξεις τα επίχειρα των αποφάσεων σου, όπως έγινε στις περιφερειακές-δημοτικές εκλογές και μάλλον χειρότερα.

Ένας ..πρώην ..φίλος σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...