Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Εάν το 1.40 είναι πλημμέλημα, τα 100.000.000 ευρώ τι είναι;


Εάν ρε παλιομαλάκες είναι πλημμέλημα το 1.40 ,τα 100.000.000 του Τσουκάτου τι πρέπει να είναι; εικοσάκις εις θάνατον; Γιατί εφαρμόζετε δυο μέτρα και δυο σταθμά; Σαν πολύ δεν έχει πάρει ο κόλος σας αέρα, με την μπουρδελοβουλή σας ,και τους αντιλαϊκούς βρωμονόμους σας; Δεν καταλαβαίνεται πως όπως το πάτε ο κοσμάκης θα τους γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνη ,και τους σωστούς και τους άδικους; Τόσο πολύ βρισκόσαστε σε πανικό για τα συμφέροντα των… εργολάβων, που θέλετε να εντάξετε στον… Κ.Ο.Κ τα ιδιωτικά διόδια. Εχεται χάσει τελείως, και το μέτρο και το… ζύγι.

Αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης μέχρι τρεις μήνες θα είναι όσοι αρνούνται να πληρώσουν εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αύριο ή μεθαύριο το υπουργείο Υποδομών καταθέτει στη Βουλή τροπολογία στο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες, με βάση την οποία καθιερώνεται ως πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα η άρνηση πληρωμής εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι παραβάτες που θα εντοπίζονται, θα καλούνται να πληρώσουν το διοικητικό πρόστιμο που προβλέπεται ήδη κι αν αρνηθούν, θα διώκονται ποινικά για πλημμέλημα, που επισύρει ποινές μέχρι και τρεις μήνες. Η ίδια τροπολογία θα καθιερώνει ως παράβαση του ΚΟΚ και την άρνηση πληρωμής διοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...