Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Ζούμε ημέρες απόλυτου παραλογισμού. Σε μια εποχή που ο Ελληνικός λαός, προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του και να ανταπεξέλθει στην δύσκολη καθημερινότητα, που του δημιούργησε η αλόγιστη και ανεύθυνη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, με την υπαγωγή του, στο μνημόνιο και την τρόικα, υπαγωγή που επιτελέσθηκε χωρίς καμία διαπραγμάτευση, αντίθετα με ότι συνέβη από την κυβέρνηση της Ιρλανδίας, έχει να αντιμετωπίσει και τις παρενέργειες στην ζωή του από το οξύτατο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Τα είκοσι τελευταία χρόνια, καμία κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα το θέμα. Όλο το σύστημα επέδειξε περίεργη ανοχή και σήμερα όλοι τίθενται προ των ευθυνών τους που δυστυχώς είναι ανίκανοι να τις αναλάβουν.

Οι λαθρομετανάστες μετά την κατάληψη των περιοχών πέριξ του Αγίου Παντελεήμονα, την κατάληψη προ καιρού των Προπυλαίων και της Πλατείας Κοτζιά στο Δημαρχείο των Αθηνών, κατέλαβαν τώρα και την Νομική Σχολή.

Οι ανευθυνουπεύθυνοι λοιπόν κρατούντες, αντί να προσπαθήσουν να επιλύσουν ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα, ανταλλάσουν καταγγελίες και επιρρίπτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Είναι όλοι υπεύθυνοι, από τις Πρυτανικές αρχές, την Ελληνική Αστυνομία μέχρι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εργασίας.

Κύριοι της κυβέρνησης, επιβαρύνατε τους Έλληνες πολίτες με οικονομικές υποχρεώσεις και τους φορτώσατε κοινωνικά προβλήματα χωρίς να μπορείτε να τους αποδώσετε τα δικαιώματά τους.

Οι Έλληνες πολίτες είναι πλέον ξένοι μέσα στην ίδια την χώρα τους.

Αναλογισθείτε επιτέλους την σοβαρότητα της καταστάσεως και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Βάλτε τέλος στο χρόνιο αυτό πρόβλημα, γιατί ο Ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όρια αντοχής του. Έχει χάσει την ελευθερία του, την ασφάλειά του, τα δικαιώματά του. Πολύ σύντομα θα υπάρξουν λαϊκές εκρήξεις με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ πρέπει να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες από την πατρίδα μας.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

Παναγιώτης Αποστόλου

egerssi@otenet.gr

6945702966


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πλέον γίνονται περισσότεροι και έχουν κατακλύσει πλατείες,σταθμούς,μετρό,γειτονιές
με την ευλογία της ΕΕ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...