Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ρε ..θα μας πεθάνετε με τα …γέλια που κάνουμε


Λοιπόν για να σας βοηθήσουμε σας λέμε ότι όλοι οι πολιτικοί εκτός απειροελάχιστων μεμονωμένων «γραφικών», και όσοι έχουν …πραγματικό, αφανές η φανερό εισόδημα πάνω από 500.000 ευρώ το χρόνο, είναι ….πελάτες της Ελβετίας. Οπότε τα νούμερα που δίνουν είναι πλασματικά, αφού οι διαχρονικά ασχολούμενοι για το… καλό μας, είναι πάνω από 100.000. Αδειάστε λοιπόν εάν προλάβετε ένα μεγάλο νησί, και κάντε το φυλακή, για να χωρέσουν.

«Τα ελληνικά κεφάλαια που είναι κατατεθειμένα στις ελβετικές τράπεζες έχουν εντοπισθεί και θα ελεγχθούν με τη σύμφωνη γνώμη της ελβετικής κυβέρνησης» .Μιλάμε για «ύποπτες καταθέσεις» που έχουν σχέση με την πάταξη της φοροδιαφυγής συνολικά στην Ευρώπη και για την «διασταύρωση» που θα γίνει με τα «ελληνικά κιτάπια» .Επίσημα λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε την ελβετική συνδρομή για τον εντοπισμό των ελλήνων φοροφυγάδων στην Ελβετία! Το αίτημα «παρέλαβε» η ελβετίδα υπουργός Οικονομικών Εβελιν Βίντμερ Σλουμφ. Το ίδιο αίτημα «παρέλαβε» και η πρόεδρος της Ελβετίας Μισελίν Ανν Μαρί Καλμί-Ρέι. Γι αυτό και αναμένεται σύντομα να υπογραφεί «δεσμευτική συμφωνία» συνεργασίας των δυο χωρών για την αποκάλυψη της ελληνικής φοροδιαφυγής που βρίσκεται σε ελβετικές τράπεζες.
Στην κυβέρνηση θεωρούν το αποτέλεσμα αυτής της «κίνησης», θα δείξει ότι υπάρχει «κοινωνική δικαιοσύνη» στις ενέργειες της κυβέρνησης και δεν πλήττονται μόνο «όσοι παίρνουν μισθό και σύνταξη». Το Υπουργείο Οικονομικών του Δ.Ν.Τ, «έβαλε στο χέρι» με επίσημη αλληλογραφία με τα άλλα μέλη της Ε.Ε. περίπου 70 CD στα οποία υπάρχουν ονόματα, καταθέσεις και οι τόκοι για περίπου 100.000 έλληνες που διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό! Με το υλικό αυτό, θα καταφερθεί ισχυρό χτύπημα στην...φοροδιαφυγή και προφανώς θα έχουν...πρόβλημα όσοι απέκτησαν ακίνητη περιουσία και...ξεπλύνουν εκεί τις ύποπτες δωροληψίες τους(εκτός από τις καταθέσεις στο εξωτερικό και σε...Off shore).
Όλα τα στοιχεία βρίσκονται ΗΔΗ στα χέρια των ελληνικών αρχών. Για παράδειγμα στο CD που στάλθηκε από τη Νορβηγία υπάρχουν 15 έλληνες καταθέτες που δεν έχουν δηλώσει τους τόκους που έχουν εισπράξει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...