Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Θα πετάξουν έξω τους πρακτορίσκους; Μπααα.


Εμείς τους προκαλέσαμε με το πόστ Πετάξετε έξω εδώ και τώρα τα σκουπίδια από την νομική. γνωρίζοντας ότι αυτό δεν επρόκειτο η πρόκειται να συμβεί, διότι αυτή η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή. Κανένας δεν έχει απαντήσει και δεν πρόκειται στο ερώτημα εάν γνώριζαν και υπέθαλπαν το γεγονός πως υπήρξαν επί μακρόν συζητήσεις-συμφωνίες, σχέδια κ.α μεταξύ λαθρομεταναστών και ύποπτων Μ.Κ.Ο ,φορουμ και άλλων ανθελληνικών κέντρων πάντα εν πλήρη γνώση κυβερνητικών αξιωματούχων σε ότι αφορά την κατάληψη της νομικής. Κανένας δεν πρόκειται να απαντήσει γιατί ταξίδευσαν με ονομαστική κατάσταση επιβίβασης από τα Χανιά και μάλιστα να αναλάβει το υπουργείο εσωτερικών τα έξοδα των εισιτηρίων τους ,για ποιο λόγο; Για να πάνε να κάνουν οργανωμένη κατάληψη. Και ποιοι να την κάνουν; Oι ΑΥΤΟΧΡΗΣΜΈΝΟΙ ως εκπρόσωποι όλων των λαθρομεταναστών. Τι εκπροσωπούν; Όλες τις παρακρατικές οργανώσεις ,και τα παρακλάδια των μυστικών υπηρεσιών, καθώς και τους δούρειους ίππους Μ.Κ.Ο, που έσπευσαν να τους καθοδηγήσουν μαζί με ποιον άλλο; Tον ΑΛΑΒΑΝΟ, που οι ποιο πολλοί ξέρουμε πλέον τι εκπροσωπεί. Ότι ποιο ανθελληνικό υπάρχει . Πως λοιπόν να δείρεις η να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα που υπηρετούν αυτά, από ….άλλο μετερίζι, και είναι οι «χρήσιμοι» του συστήματος προς διάβρωση των πάντων ;

Ποιος επέβαλε στον «εβραίο» ΡΑΓΚΟΥΣΗ να μας χρεώσει και τα γαμησιάτικα;

Γιατί το λιμεναρχείο των Χανίων απάντησε «απευθυνθείτε στο Υπουργείο Εσωτερικών που έχει αναλάβει τη διαχείριση του θέματος. Υπάρχει κεντρικός χειρισμός στην υπόθεση».

Ποιος χειρίστηκε …κεντρικά την υπόθεση της… αβλαβούς μεταφοράς τόσων πρακτορίσκων;

Εμείς το ξαναλέμε για να το εμπεδώσουν μερικοί.

Aυτό σημαίνει πως πίσω από όλα αυτά υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, με συνεργασία κράτους, αναρχικών, Μ.Κ.Ο ,πρακτορίσκων λαθρομεταναστών, και όλο το παρα-κρατικό συνονθύλευμα με προεξάρχοντα τον Εβραιοκίνητο Ραγκούση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...