Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Διέγραψαν τις χριστιανικές εορτές από το ημερολόγιο.


Ο καφετζής των Αζόρων και σεσημασμένος εγκληματίας στην χώρα του JOSE MANUEL BARROSO, Κατόπιν συνεννοήσεως με την δική του Μεγάλη Στοά της Ανατολής της Γαλλίας, και μετά την απάλειψη του χριστιανισμού-ως ένας εκ των τριών πυλώνων του ευρωπαϊκού πολιτισμού- από το προοίμιο του Ευρωσυντάγματος, έρχεται τώρα να εφαρμόσει και τον...εκτοπισμό των χριστιανικών εορτών από το ευρω-ημερολόγιο. Μάλιστα κατά τον eu.observer, οι φίλοι του Ελευθεροτέκτονες (Μασόνοι) σχεδιάζουν να ανοίξουν γρήγορα γραφείο στις Βρυξέλλες, έτσι ώστε να αρχίσουν καμπάνια πίεσης κατά της αυξημένης επιρροής των παραδοσιακών θεσμικών θρησκειών της Ευρώπης, ούτως ώστε να υποβοηθήσουν το αντιθρησκευτικό έργο του.

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η «παράλειψη» από τους αντι-χριστιανούς Μανδαρίνους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και πέριξ του Μπαρόζο στενής κάστας καρεκλοκένταυρων, η κατ’επιλογήν «λάθος» νοσηρών παγκοσμιοποιημένων «εγκεφάλων» των Βρυξελλών Η μη αναφορά των εορτών του χριστιανισμού- συμπεριλαμβανομένου των Χριστουγέννων και του Πάσχα- από το νέο Ημερολόγιο που διανέμεται στα Λύκεια και τα Κολέγια με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ενδεικτικά πάνω από 3.000.000 αντίτυπα του ευρω-ημερολογίου έχουν εκδοθεί και περισσότερα από 330.000 αντίτυπα των ημερολογίων, που συνοδεύονται από 51 γυαλιστερές σελίδες παραδόθηκαν στα βρετανικά σχολεία ως «περιζήτητα χριστουγεννιάτικα δώρα» στους μαθητές. Η πράξη αυτή σήμανε συναγερμό στους θρησκευτικούς ταγούς της Ελλαδικής Εκκλησίας, αφού το εν λόγω Ημερολόγιο περιλαμβάνει όλες τις εορτές του Ισλάμ, του Ιουδαισμού, των Ινδουιστών ακόμη και των Σιχ!

Σε επιστολή του προς τον σεσημασμένο εγκληματία BARROSO ο Αθηνών ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ αναφέρει. «Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με δυσάρεστη έκπληξη πληροφορήθηκε ότι με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως εξεδόθη και κυκλοφορεί ένα νέο Ημερολόγιο απευθυνόμενο σε παιδιά, το οποίο παραθέτει όλες τις εορτές του Ισλάμ, του Ινδουισμού και άλλων θρησκειών, αλλά δεν αναφέρει τις Χριστιανικές εορτές. Τούτο προκαλεί πολλά ερωτηματικά δεδομένου ότι η πλειοψηφία των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως ανήκει στις μεγάλες Χριστιανικές ομολογίες. Πώς είναι δυνατόν σε εκδόσεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως να υποτιμάται και να παραθεωρείται η πίστη και η παράδοση εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων;

Ο ρόλος του Χριστιανισμού στην διαμόρφωση της Ευρώπης είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός». Ο Χριστιανισμός μαζί με τον κλασσικό ελληνικό πολιτισμό και το ρωμαϊκό (ορθότερα βυζαντινορωμαϊκό) Δίκαιο υπήρξαν οι δεξαμενές από τις οποίες η Ευρώπη άντλησε τις αξίες της Δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, του σεβασμού του ανθρωπίνου προσώπου, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ανεκτικότητος. Οι Χριστιανικές εορτές όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, που τις παραλείπει το Ημερολόγιο, εορτάζονται σ’ όλη την Ευρώπη από πολλούς ανθρώπους, ακόμη και μη χριστιανούς. Είμεθα βέβαιοι ότι θα προβείτε στις δέουσες ενέργειες να επανορθωθεί αυτό το σοβαρό σφάλμα και ότι θα δώσετε τις κατάλληλες οδηγίες ώστε να μην διανεμηθεί το Ημερολόγιο αυτό, αλλά να εκτυπωθεί άλλο στο οποίο θα αναφέρονται ρητά και οι Χριστιανικές εορτές.

Και να του απαντήσει ο καφετζής BARROSO μέχρι στιγμής ανεπίσημα και δια της πλαγίας οδού περιγράφοντας το ημερολόγιο ως «γκάφα», και τονίζοντας ότι « προς το συμφέρον της «πολιτικής ορθότητας» θα έπρεπε να μη γίνει καμία αναφορά σε οποιαδήποτε θρησκευτική γιορτή σε μελλοντικές εκδόσεις. “Λυπόμαστε γι ‘αυτό, και θα το διορθώσουμε στην επόμενη έκδοση. Οι θρησκευτικές αργίες μπορεί να μην αναφέρονται καθόλου για να αποφευχθεί οποιαδήποτε διαμάχη»

Και ενώ ο χριστιανισμός «εξοστρακίζεται» από επίσημο έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές φαίνεται να κοιμούνται τον... ύπνο του δικαίου, η να είναι τόσο κουραστική και χρονοβόρα η μεταφορά των βαλιτσών με τις ανταμοιβές από τις πολυεθνικές, που δεν τους μένει χρόνος για τέτοια …τετριμμένα θέματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...