Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Δυο-δυο χάνει τους φίλους του ο ΣΑΜΑΡΑΣ;


H είδηση που μας ξάφνιασε δεν είναι η προσχώρηση του Θ. Δαμιανού στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Η είδηση είναι ότι στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ προσχώρησε η παλιά γνώριμη του Α.ΣΑΜΑΡΑ από την ΟΝΝΕΔ και Νομική σύμβουλος σήμερα στην ΕΣΗΕΑ δικηγόρος Χρύσα Σαλαβράκου. Είναι... σύζυγος του Θ. Δαμιανού .Η Χρύσα Σαλαβράκου δεν είναι μια απλή αποχώρηση που πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπήρχε μεγάλη φιλία με τον Αντωνάκη, διότι και οι δυο ήταν παλιοί και καλοί οικογενειακοί φίλοι, λόγω και της κοινής καταγωγής ( Μεσσηνία ). Το τι συνέβη και απεμπόλησε ο μάλλον καλαμοκαβαλητής ΣΑΜΑΡΑΣ δυο τέτοια στελέχη ; άγνωστο προς το παρόν, Ελπίζουμε με την πάροδο του χρόνου να το ανακαλύψουμε. Ελπίζουμε μόνο να μην βγει προφητικό το πόστ ΣΑΜΑΡΑ, πήρες μαγαζί, και θα το καταντήσεις ..περίπτερο. .Διότι το πρώτο-πρώτο που μας ξένισε είναι η μεταφορά των γραφείων της Ν.Δ από την Ρηγίλλης σε κτήριο του Βωβού σε περίοδο οικονομικής κρίσης και από ένα υπερχρεωμένο κόμμα με ετήσιο μίσθωμα 1.200.000 ευρώ. Αυτό εάν δεν είναι του χειρίστου είδους επιπολαιότητα τι είναι;

Κατά τα λοιπά η είδηση είχε ως εξής.

Ο πρώην βουλευτής ΔΡΑΜΑΣ με την Ν.Δ και υφυπουργός Θεόδωρος Δαμιανός καθώς και η σύζυγος του δικηγόρος Χρύσα Σαλαβρακου, Αδελφή του ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Νίκου Σαλαβρακου. Επιφανή στελέχη της Ν.Δ και οι δύο επέλεξαν να προσχωρήσουν στο κίνημα της ΝΤΟΡΑΣ. Και οι δυο συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου του κόμματος της ΝΤΟΡΑΣ, καθώς και στον τομέα προγραμματικών κατευθύνσεων.

Θ. Δαμιανός : Η χώρα μας διέρχεται μια πολύπλευρη κρίση πολιτική και οικονομική. Πρέπει να αλλάξουμε κακές συνήθειες και δομές του παρελθόντος, και να δώσουμε καινούργιες ιδέες ελπίδα και προοπτική στους νέους μας. Θεωρώ ότι η Ντορα Μπακογιαννη αλλά και τα νέα και παλιά στελέχη, που πλαισιώνουν την Δησυ μπορούν να το προσφέρουν αυτό, και γιαυτο συστρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις και εγώ και η οικογένεια μου, σε αυτόν τον δύσκολο αλλά με ελπίδα και προοπτική αγώνα. Οι συνθήκες απαιτούν κάτι καινούργιο και διαφορετικό.

Θοδωρή μας ..καινούργιο.. με …ΝΤΟΡΑ δεν γίνεται, μην τρελαθούμε κιόλας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αρκετά περίεργη η προσχώρηση
αυτή, δοθέντος ότι ο Αντώνης Σαμα
ράς και η Χρύσα Σαλαβράκου ητανε
πολύ παληοί οικογενειακοί φίλοι με
κοινή καταγωγή την Καλαμάτα.

Ο Σαμαράς κάθε εορτή των Αγίων
Θεοδώρων ήταν καλεσμένος και ερχό
τανε στο σπίτι του Θεόδωρου και της
Χρύσας Σαλαβράκου-Δαμιανού.
Είναι, επί του παρόντος, ανεξήγητη
η φυγή του ζεύγους Δαμιανού από την
Ν.Δ. και τον επί 30 χρόνια φίλο
τους Αντώνη Σαμαρά.

Ο χρόνος θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ..τρελαθήκαμε τελείως.Έφυγε το ανδρόγυνο από την ΝΔ.Πόσο μαλάκες μπορεί να είμαστε;Εδώ και 50 χρόνια ΄΄τρώνε'' οικογενειακώς,μας δουλεύουν κανονικά,βολεύουν μέχρι και τα δεύτερα ξαδέλφια τους και εμείς, ασχολούμαστε ακόμα με αυτές τις μετριότητες!!Να δείτε ότι θα υπάρξουν μαλάκες, που θα τους ξαναψηφίσουν!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...