Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο «πρόεδρος»..Ρένος, το φύλαγε, στον… πρόεδρο..ΓΙΩΡΓΟ


Στο θέμα αναφέρεται και ο "Στόχος": Ο εκπαιδευθείσας επί μακρόν στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ πρόεδρος της ΦΟΣ και συμμετέχων στο Δ.Σ. της Νεολαίας του Ορθόδοξου Συναγερμού από το 2004 Ρένος Αρβανίτης την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια προς ΝΤΟΡΑ μεριά. Αυτό το μπουμπούκι βέβαια προ ημερών έγραφε «Βλέπουμε την «νέα» Ν.Δ. να μην μπορεί να ξεπεράσει το 25%. Από την άλλη πλευρά ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει διευρύνει το ακροατήριό του και σε άλλους πολιτικούς χώρους, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι ψηφίζεται ως δεύτερο καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης μόνο με μία μονάδα διαφορά από την Ν.Δ. (20 έναντι 21%), με ποσοστό σταθερό στο 6%.» ,και ενώ είχε και κατέβει ως στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ στον συνδυασμό του ΤΟΜπουλοΓΛΟΥ στην Ν.χαλκιδωνα όπου κατά τις γραφές του «προσέτρεξαν και παρευρέθηκαν για να τον στηρίξουν, σε αντίθεση με άλλους υποψήφιους που τους αγνόησαν παντελώς ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Άδωνι Γεωργιάδη, Μπάμπης Καραθάνος», πριν λαλήσει πετεινός, ο νεαρός έριξε ένα γλειψιματικό αρθράκι προετοιμασίας – προσχώρησης Κρατώντας τις όποιες καλές στιγμές του παρελθόντος και με παρακαταθήκη τις εμπειρίες μας... ΣΥΜΜΑΧΟΥΜΕ για ένα καλύτερο μέλλον!στο blog του εδώ.για να καλοπιάσει την ΝΤΟΡΙΤΑ αφού κάνει πρώτα έτερο γλείψιμο στον ΒΟΡΙΔΗ στο Μια συνέντευξη που όσον αφορά την πολιτική της διάσταση μας εκφράζει πλήρως... που περιμένει στην σειρά, κάνοντας τον χοντρό να.. τραβά τις κολότριχές του στην ΑΤΑΛΑΝΤΗ, πρωτοχρονιάτικα, ….και να βάζει τον… Εραστο ?? μεσολαβητή, μήπως και πείσει τους παλιούς να επιστρέψουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί κύριοι, τυγχάνω πρώην οπαδός του Λάος και ομολογώ ότι ότι το ιστολόγιόν σας είναι άκρως ενημερωτικόν, μάς ξεστραβώνει θα έλεγα. Όμως δεν κατανοώ διατί καλύπτετε τον βρωμερόν Καρατζαφέρην, δι' έν θέμα που - αν δημοσιοποιηθή - θα τον αποτελειώση. Εκτός και αν το αγνοήτε, οπότε καιρός να το πληροφορηθήτε:
Η παγκοσμίου φήμης εγκυκλοπαιδεία Wikipedia εις τον κατάλογον με τους κορυφαίους Αντισημίτας περιλαμβάνει τόσον τον Πρόεδρον Καραγκιοζοφέρην, όσον και το τσιράκι του, Άδωνιν Γεωργιάδην! Παρέα με τον Γιόζεφ Γκαίμπελς, τον Χίμλερ και λοιπούς κορυφαίους ναζιστάς! Και μόνον αυτό, αν συνέβαινε εις άλλην χώραν, θα εσήμαινε το τέλος της πολιτικής σταδιοδρομίας των δύο ανδρών. Επίσης, τον Άδωνιν τον έχει και εις την λίσταν με τους κορυφαίους Ψευδοϊστορικούς του κόσμου, αλλ' ο θρασύς αυτός νεανίας επιμένει να μάς βομβαρδίζει καθημερινώς με τας αρλούμπας του. Μπείτε

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Antisemitism

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Pseudohistory

διά να σχηματίσετε ιδίαν αντίληψιν

Παρακαλώ, κάντε το θέμα διά να το πληροφορηθούν τα μεγάλα Κανάλια που τον προσκαλούν καθημερινώς (θα προσκαλούσαν ποτέ τον Γκαίμπελς και τον Χίμλερ;) να ξεστραβωθή ο κοσμάκις και να τρέχη και να μή φθάνη ο Καραγκιοζοφέρης.
Μετά τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ μεσολαβητής .Θα βαστά και το κατυ σαρκ μαζί του; Τι είναι αυτά ρε ixnos .Πάει σάλταρε ο χοντρός

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...